Tak Sabar Nak Pergi Mighty Duck Cup 2008 @ Astroturf Hockey Stadium, Manjung Perak @ 1 Nov 2008 !

perghhhhh sedar tak sedar dah edisi ke-2 lah Mighty Duck Cup 2008 @ MDC 2008 neh

hehe last year yer Mighty Duck Cup 2007 @ MDC2007 memang best giler

aku amik banyak giler gambar.

ada la dekat 200++ kot. hehe giler bergambar dowh masa tuh

lagi best sebab lepas tuh aku sempat ke pangkor island. hehe

so this year memang should be lagi best kot

last year dok kat orchard inn lumut

this year kita tukar angin ke homestay plak ok

ye lah dekat sket ngan stadium kan. tapi takde sapa la nak jalan. haha

last year nyer planning memang superb la.

sempat aku ke pangkor island ! haha

kitaorang start mighty duck project 2010 neh masa march 2007 and this will be the climax la

hehe kejap je dah dekat 2 tahun project neh kan. hehe

normally dulu2 masa aku kat koleq ada inter-club tournament for hockey

tapi aku dengar cerita dah lama takde lah

so kitaorang ingat better mulakan balik inter-club tuh kan

and instead of playing kat padang koleq, kitaorang bawak bebudak ke turf terus

sure best kan main kat turf je. hehe

how cool is that kan ?

haha 🙂

masa zaman aku dulu manalah nak main kat turf2 neh. hehe

so hopefully this year punya MDC 2008 berjaya lah kan

ada barbeque dengan sijil ok tahun neh. hehe

mana korang nak dapat tournament masa lunch serve bbq ok ! haha

habislah tak leh main lepas lunch nanti. huhu

till then nantikan post aku pasal MDC 2008 nanti ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Tak Sabar Nak Pergi Mighty Duck Cup 2008 @ Astroturf Hockey Stadium, Manjung Perak @ 1 Nov 2008 !

  1. This year nak pi lah, nak abiskan cuti yang banyak lagi, boleh tak….. 🙄

    Reply

  2. haha…kejohanan tertutup tuh…..wah hahahhahhaha…. :up:

    Reply

  3. noni : hehe habiskan je cuti tuh. baik pergi melancong je . haha 🙄

    Reply

  4. life4hire : hehe memanglah tertutup. ala2 inter club dulu2 . haha x sure ko sempat ke tak join inter club kat koleq dulu2. hehe 🙄

    Reply

  5. Owh baru paham… “mighty duck” tu sempena nama filem hollywood tukan? aku ingatkan pertandingan lumba itik. 🙂

    Bestnya main atas turf! teringat zaman-zaman sekolah dulu main peringkat negeri. 😀

    Daerah kitorang berlatih atas rumput biasa je, tapi waktu bertanding lawan atas turf memang jauh beza! anyway kitorang dapat no 4 time tu (umur aku 15).

    masa main under 18 setakat dalam kumpulan je, sebab time tu group kitorang tough. Macam mane nak menang lawan dengan budak MPPJ, dan Klang yang main untuk liga hoki kebangsaaan time tu… heheh

    Reply

  6. emme : hehe yep nama filem. pasal iced hockey. tapi kitaorang neh mighty duck pasal field hockey. hehe. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge