Tak Sabar Nak Pergi Mighty Duck Cup 2008 @ Astroturf Hockey Stadium, Manjung Perak @ 1 Nov 2008 !

perghhhhh sedar tak sedar dah edisi ke-2 lah Mighty Duck Cup 2008 @ MDC 2008 neh

hehe last year yer Mighty Duck Cup 2007 @ MDC2007 memang best giler

aku amik banyak giler gambar.

ada la dekat 200++ kot. hehe giler bergambar dowh masa tuh

lagi best sebab lepas tuh aku sempat ke pangkor island. hehe

so this year memang should be lagi best kot

last year dok kat orchard inn lumut

this year kita tukar angin ke homestay plak ok

ye lah dekat sket ngan stadium kan. tapi takde sapa la nak jalan. haha

last year nyer planning memang superb la.

sempat aku ke pangkor island ! haha

kitaorang start mighty duck project 2010 neh masa march 2007 and this will be the climax la

hehe kejap je dah dekat 2 tahun project neh kan. hehe

normally dulu2 masa aku kat koleq ada inter-club tournament for hockey

tapi aku dengar cerita dah lama takde lah

so kitaorang ingat better mulakan balik inter-club tuh kan

and instead of playing kat padang koleq, kitaorang bawak bebudak ke turf terus

sure best kan main kat turf je. hehe

how cool is that kan ?

haha 🙂

masa zaman aku dulu manalah nak main kat turf2 neh. hehe

so hopefully this year punya MDC 2008 berjaya lah kan

ada barbeque dengan sijil ok tahun neh. hehe

mana korang nak dapat tournament masa lunch serve bbq ok ! haha

habislah tak leh main lepas lunch nanti. huhu

till then nantikan post aku pasal MDC 2008 nanti ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Tak Sabar Nak Pergi Mighty Duck Cup 2008 @ Astroturf Hockey Stadium, Manjung Perak @ 1 Nov 2008 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.