Kau Boleh Tengok Aku Kat Mana, Aku Pun Boleh Tengok Ko Kat Mana via Google Latitude !

hehe bagus la ada google latitude neh kan

boleh trace korang kat mana

korang pun boleh trace aku kat mana

contohnya kalau aku  tengah ada kat kuala sepetang

surelah aku tengah melantak mee banjir udang mak teh kan

kalau ada kat kuala kangsar

tengah melantak cendol ngan laksa pak ngah

kalau ada kat kemaman, mungkin tengah belasah kopi ngan bun power hai peng

kalau kat muar plak, mungkin tengah belasah roti bun kat kopi 434

or simply kalau kat jasin, tengah melahap mee goreng basah dengan zool ! haha

tapi kalau kat bukit gasing pj, mungkin tidak bermain gasing la kan. huhu

korang dah install ke google latitude dalam handphone korang ?

alah kalau takde phone pun takpe

boleh jugak install kat iGoogle. pastu update je kat mana korang berada

janji ada internet ok. hehe

jangan plak korang lepas neh bagi permission

kat sapa2 ntah nak trace korang

bahaya dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Kau Boleh Tengok Aku Kat Mana, Aku Pun Boleh Tengok Ko Kat Mana via Google Latitude !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.