Kau Boleh Tengok Aku Kat Mana, Aku Pun Boleh Tengok Ko Kat Mana via Google Latitude !

hehe bagus la ada google latitude neh kan

boleh trace korang kat mana

korang pun boleh trace aku kat mana

contohnya kalau aku  tengah ada kat kuala sepetang

surelah aku tengah melantak mee banjir udang mak teh kan

kalau ada kat kuala kangsar

tengah melantak cendol ngan laksa pak ngah

kalau ada kat kemaman, mungkin tengah belasah kopi ngan bun power hai peng

kalau kat muar plak, mungkin tengah belasah roti bun kat kopi 434

or simply kalau kat jasin, tengah melahap mee goreng basah dengan zool ! haha

tapi kalau kat bukit gasing pj, mungkin tidak bermain gasing la kan. huhu

korang dah install ke google latitude dalam handphone korang ?

alah kalau takde phone pun takpe

boleh jugak install kat iGoogle. pastu update je kat mana korang berada

janji ada internet ok. hehe

jangan plak korang lepas neh bagi permission

kat sapa2 ntah nak trace korang

bahaya dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Kau Boleh Tengok Aku Kat Mana, Aku Pun Boleh Tengok Ko Kat Mana via Google Latitude !

  1. ni dah kira invade privacy ni..
    err.. hp nokia 1200 aku boleh install ke benda ni??

    Reply

  2. kalau 33sekupang? hehe..
    nanti ar try..

    Reply

  3. budeen : boleh la kot. hehe 🙂

    Reply

  4. menteil : terai jangan tak terai. hehe 🙂

    Reply

  5. megat : hehe dah takde privacy la lepas neh kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Melahap mee goreng basah ek?? Bila agaknya tu???
    huhuhuhuhuhu

    Reply

  7. aku tau kau buat apa kat bkt gasing kalau bukan main gasing… hahaha… cepat2 la cari tok kadi ye

    Reply

  8. menarik benda alah ni…
    nak kena cuba ke?
    ada ke orang nk tau aku kat mana???
    bukan artis pun..

    Reply

  9. ha..ha.. aku tak tau nak setup macam mana
    btw, dalam list tu, takde pun Malaysia
    macam mana nak letak nombor tel?

    Reply

  10. cam best je benda nie… malaysia dah bley guna lom?

    Reply

  11. sesuai utk boss yang nak detect anak buah die yang suke mengular!
    har har har

    Reply

  12. zool : hehe x berkesempatan lagilah zool. hehe 🙂

    Reply

  13. joe : haha mcm dah biasa je ke bkt gasing. haha aku pi raju lah. hehe 🙂

    Reply

  14. callister : hehe best gak. untuk safety je. hehe 🙂

    Reply

  15. azwan : aku dah cuba. malaysia pun ada la. hehe 🙂

    Reply

  16. uncle g : hehe dah boleh guna ler. hehe 🙂

    Reply

  17. pcu : hehe dah takleh ngular lah ka. ehhe 🙂

    Reply

  18. ha.ha..
    kau kena bagi step by step tutorial lah lepas ni

    Reply

  19. azwan : ala senang giler ah. hehe install je dalam handphone and then add kawan2. hehe senang ! hehe 🙂

    Reply

  20. kalo bateri habis atau kong bleh detect tak?

    Reply

    KNizam Reply:

    abdfatah : hehe boleh la kot selagi ada line. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge