Tetiba Rasa Nak Makan Kat Kedai Makan Rahmat, Pasir Gudang Lah ! Hehe :)

hehe dah la entry top 10 asam pedas klang valley belum settle lagi

aku masih mencari lokasi asam pedas terhebat di klang valley ya

jika ada sila bagitahu aku. hehe

terhebat = ko akan berpeluh masa makan asam pedas tuh ! hehe

so far aku belum dapat lagi 10 asam pedas terhebat tuh dowh. hehe 🙄

kita lupakan seketika pasal asam pedas

kita kembali ke alam nyata kembali. haha

– – – – –

wokay kali neh aku nak share plak pengalaman makan2 kat pasir gudang

apa ! x pernah sampai pasir gudang

korang memag ketinggalan la. even blogger mael pun dah pernah sampai ok !

wokay click je lah kat gambar ikan2 tuh kalau nak pergi makan2 kat pasir gudang ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “Tetiba Rasa Nak Makan Kat Kedai Makan Rahmat, Pasir Gudang Lah ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.