Flight Parents Aku Balik Haji Delayed 5 Jam !

seperti yang korang nampak dalam post kat bawah

aku ngan adik aku ada kat klia

tengah tunggu flight parents aku dengan adik bongsu aku balik from jeddah/mekah

hehe mcm biasa flight delayed beb !

hehe aku dapat sms from ayah aku flight delayed 3 jam

masa tuh aku dah otw ke klia.

dah terlambat nak patah balik. haha

then elok2 je aku sampai kat klia, lepas parking

dapat lagi 1 sms bagitau flight delayed 5 jam !

haha amik ko aku dah ada kat klia

nak patah balik ke melawati memang la rasa x berbaloi

penat weiiii dah la baru balik kerja kan. hehe

lepas amik parents aku nak plak terus balik ke jasin. hehe

penat la aku nanti. haha

so parents aku sampai ke klia sepatutnya kul 2200hrs ie kul 10 malam ni

delayed lah ke kul 0300hrs or 3 pagi

puukuuulllllll tigggaaa paggiiii

kitaaa soooggookkkk giigggiiii

owh kembali ke alam nyata !

hehe tadi tuh nyanyian p ramlee (dlm khayalan aku) ya kawan2

hehe apa aku nak buat sampai kul 0300hrs neh ?

yg pasti kita makan dulu !

ermmmm nak mee goreng mamak !

p/s – aku pakai maxis broadband kat sini

wireless klia neh mmglah free tapi kejap2 mesti disconnected

geram aku !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 responses to “Flight Parents Aku Balik Haji Delayed 5 Jam !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.