show house(s) @ setia alam sales office

heheheh kali ni lagi banyak gambar setia alam. hari tuh aku sempat meronda2 dalam show house setia alam. dah namanya nak beli rumah dan dah bayar booking fee, kena la menengok2 show house kan. puas hati aku nengok semua show houses neh. puas hati beb!

amik gambar macam tak henghat dunia la hari tuh. heheheh manalah tau kan kalau hati aku tergerak nak adapt or adopt interior design dalam rumah2 neh kan. heheheheh paperpun memang id dia takleh lawan id platinum hill pv8 yang cost about 150k tuh kan. heheheheheh mahal dowh! 🙂

full pics here. not-so-full pics below la. hahahahahaah 🙂

























muntah hijau la korang nengok semua gambar2 yang banyak neh. hahahahha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “show house(s) @ setia alam sales office

  1. Pingback: Weeheeeee ! Bestnyer Dapat Join “Family & Friends Potrait Session” at The New Setia Alam Welcome Centre ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.