NuffNang Ada Problem Tadi Ke Eh ? Giler Lembap Blog Aku Nak Load…

aku baru balik from HKL

terus online kejap

punya la banyak idea nak update blog

sekali tengok2 punya la lembap nak load aku nyer blog neh

ntah kenapa ntah

aku check blogger lain mcm dr shah, beruang madu ngan zamz

pun lembap gak.

hehe what do they have in common ?

semua ada nuffnang ad kat header

aku check blog topotato ok plak.

sebab dia tak letak nuffnang kat header tuh! hehe

even red mummy pun lambat nak load

negaraku pun ada masalah yang sama gak

so aku pun terus la disable kan nuffnang ad kat header

walllllaaaaaa mmg cepat je load blog aku

pehal ni nuffnang ?

ada problem ke eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “NuffNang Ada Problem Tadi Ke Eh ? Giler Lembap Blog Aku Nak Load…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.