Maybank2u Berwajah Baru ! “Experience The All-New, All-You M2U Today” ! Hehe :)

setelah sekian lama akhirnya maybank2u berwajah baru

cayalah maybank ! haha

neh design lama maybank2u ok. hehe aku sempat la printscreen dowh

aku dah bosan dengan website lama yang sungguh lame dan hampeh

kayt bawah neh log in page yang lama. hehe

website baru neh lebih ceria dan cool !

haha aku suka design baru sebenarnya !

dulu masa maybank2u start, semua suka

tapi after some time cam hampeh la design dia.

takde pembaharuan langsung

tapi hari neh dia keluar dengan design baru

siap ada agent M (ala2 maskot) baru lagi. haha

keep it up MBB !

tapi kan apsal la cash deposit machine korang astik under maintenance je kat taman melawati ni ek ?

pleasseeeee la do something. haha

Loading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Maybank2u Berwajah Baru ! “Experience The All-New, All-You M2U Today” ! Hehe :)

  1. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Selepas Sehari Dilancarkan, Speed Maybank2u Dah Macam Siput !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.