Selepas Sehari Dilancarkan, Speed Maybank2u Dah Macam Siput !

semalam aku buat posting pasal mbb2u launch website baru kan

sekali hari neh aku cuba la tadi… result nya…

hampeh !

itu sahaja yang aku boleh katakan

semalam yo-yo or je launch sana launch sini. haha 😈

aku tengok kat tv siap launch gempak giler 😎

haha ntahapahapa ntah…….grrrrrrr ❗

meletop sana meletop sini. siap ada asap2 lagi. kui kui kui

so hari neh aku cuba la maybank2u yang baru neh tadi

sekali speed slow giler nak mampos. mcm siput beb !

apa ni maybank ? takkan lepas upgrade terus hancus !

nak load punya la sembab

lepas dah load keluar message unavailable mcm kat atas.

geram aku. haha

haha amendelah diaorang kan. cubalah diaorang belajar sket ngan airasia sket ke

mas pun sama je. sembab gak server diaorang

punya susah kalau nak beli tiket online

aku rasa maybank2u patut buat visit ke server airasia lah

jarang2 ada kesembapan dalam server airasia dowh !

aku geram ni ! haha

baik aku tido je hujan2 neh dowh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Selepas Sehari Dilancarkan, Speed Maybank2u Dah Macam Siput !

  1. lepas baca posting, terus try login
    mmg mcm siput……….ni dah lebih 1 minit belum dpt login pun

    Kujie’s last blog post..Namunku punya hati

    Reply

  2. 😯 :vangry: itu ok lagi, masa aku try, amek ko, terus error! hahaha.. ape daa.. mmg tak reti nak open bandwith ke! harap je kaya! cis. hope mende ni cool within a day.. kalu tak, habis duit x masuk..

    abdusfauzi’s last blog post..Encik, I LOVE YOU ♥

    Reply

  3. kelmarin sebelum kau buat entri pertama aku dah guna khidmat maybank2u. memang hampeh terpaksa melakukan transaksi berulang kali sampai berjaya huhu.

    megat’s last blog post..Demi Masa, Rugilah Bagi Mereka Yang Tidak Menghargainya!

    Reply

  4. kujie : hehe mmg sembap kan. geram betul la. hehe :$:

    Reply

  5. abdusfauzi : hehe error je manjang. fed up aku. haha :vangry:

    Reply

  6. megat : hehe tu la kan. baru nak puji mbb. sekali log in semalam hampeh. geram aku. haha 😥

    Reply

  7. mengikut amalan hamba..ini adalah kerana masalah network ni..bukan masalah webpage wlpn page dia mmg lembab pon…amende la dia nak guna flash2 ni ?

    |1f34|-|1r3’s last blog post..TAG : From Yan^s

    Reply

  8. hoho… mmg slow yang amat.

    buzzybug’s last blog post..sesekali join sukaneka best gak ek…

    Reply

  9. life4hire : hehe network ke server ke. yg pasti diaorang memang sembap. haha :down:

    Reply

  10. buzzy : hehe tu la kan. better switch ke old website lah kan. hehe hampeh la mbb neh :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge