Selepas Sehari Dilancarkan, Speed Maybank2u Dah Macam Siput !

semalam aku buat posting pasal mbb2u launch website baru kan

sekali hari neh aku cuba la tadi… result nya…

hampeh !

itu sahaja yang aku boleh katakan

semalam yo-yo or je launch sana launch sini. haha 😈

aku tengok kat tv siap launch gempak giler 😎

haha ntahapahapa ntah…….grrrrrrr ❗

meletop sana meletop sini. siap ada asap2 lagi. kui kui kui

so hari neh aku cuba la maybank2u yang baru neh tadi

sekali speed slow giler nak mampos. mcm siput beb !

apa ni maybank ? takkan lepas upgrade terus hancus !

nak load punya la sembab

lepas dah load keluar message unavailable mcm kat atas.

geram aku. haha

haha amendelah diaorang kan. cubalah diaorang belajar sket ngan airasia sket ke

mas pun sama je. sembab gak server diaorang

punya susah kalau nak beli tiket online

aku rasa maybank2u patut buat visit ke server airasia lah

jarang2 ada kesembapan dalam server airasia dowh !

aku geram ni ! haha

baik aku tido je hujan2 neh dowh ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Selepas Sehari Dilancarkan, Speed Maybank2u Dah Macam Siput !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.