Just Bought This Flat Screen Monitor – Samsung 19″ 943NWX 300cdm 8000:1 5ms LCD Monitor

adik akunyer monitor dah kaput. tetiba jer ada bunyi2 pelik

lepas tuh keluar screen hijau. terasa cam zaman 1990s plak. haha

tu tandanya kenalah beli monitor baru kan

p/s abaikan speaker buruk biru tuh. malas la nak pasang altec langsing atas meja. hehe

so lepas kerja tadi aku ngan adik aku pergi low yat

mak aih jam teramat teruk from pj ke lowyat. aku sampai sana dalam kul 2000hrs

hampeh je kan. penat giler beb ! haha

lepas jalan2 terus nak makan sebab lapar giler dowh

singgah kejap kat oldtown nak dinner. malas la nak amik gambar makanan

so takdelah apa2 posting pasal makanan yanga ku makan tadi.

ala kat oldtown adjer. nanti2 aku akan pergi lagi kan. hehe

lepas tuh terus adjer naik tingkat 3 carik monitor. terus pergi kat sri komputer tuh

sri komputer neh kedai paling besar lah kat lowyat neh. so banyak la pilihan kan. hehe

for surelah nak amik flat screen. aku memang dah lama jatuh cinta dengan samsung

memang cool bermonitorkan samsung neh kan. haha

terbeli plak Samsung 19″ 943NWX 300cdm 8000:1 5ms LCD Monitor

ni gambar dia kat official website samsung. hehe saja je nak suruh korang click kan. haha

korang tengok adjerlah monitor baru kat bawah neh. teruja beb !

mana taknyer screen 19inch wide. pastu wode screen plak tuh

juling kejap mata aku nak adjust nengok kat screen hitam berkilat neh. hehe

memang menjadi idaman semua wanita la. haha eh silap la plaks. ahaks

aku suka sebab kaler hitam berkilat. memang match la dengan laptop hp aku kan hehe

aku kalau nak beli desktop nanti nak cari yang size 22inch plak. haha besar giler babi beb !

haha puas hatilah kan. memang surfing website ngan blog pun puas hati la sebab besar giler. haha

noktahhitam & ismail nyer blog pun nampak cool

ngan monitor baru yang sungguh wide neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Just Bought This Flat Screen Monitor – Samsung 19″ 943NWX 300cdm 8000:1 5ms LCD Monitor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.