Jom Kita Layan Tag, Award Academy Dan Lain2 Lagi ! Hehe :)

peghhhh dah banyak la plak tag ngan award neh

susah2 je korang ek. ni aku layan semua sekaligus ya

ni ada award from cendawanintim.

nampak cool plak design award neh kan. hehe cool dowh !

thanks !

seterusnya ialah daripada cendawanintim lagi

banyak la plak dia neh bagi award. hehe

award cool gak. warna kuning lagi. hehe

then sweetvanillacaramel plak bagi gambar.

gamabr yg sama tapi version besaq sket hehe

layanzzzzz hehe zasssssss

tag seterusnya daripada mk sembang komputer

dia neh memang komputer genius. dia suruh saya amik gambar workstation

aisey takde digicam la sekarang.

nanti saya amik gamabr dan buat post special eh mk. sabar ye. hehe

kak kamsiah nyer award ni aku tak sure dah post ke belum

kalau belum ni ha.

besaq giler. haha

thanks ya kak kam. hehe

adila plak tag pasal suruh buat gambar manga

hehe yang neh dah buat ya adila.

aku pun buat satu je. hehe penat wooo buat mende neh

hehe thanks adila

cendawanintim bagi la award. hehe rajin la dia neh. haha

kali neh aku nak amik teddybear plaks. ahaks

thanks !

tag seterusnyer panjang giler ah. haha from callister plak. hehe

camner nak taip panjang2 neh ek. aisey….haha

1) Senaraikan 5 hadiah/benda yang anda inginkan.

# laptop 1tb
# dlsr nikon chan
# pegi haji/umrah
# jalan2 cuti malaysia
# jalan2 cuti2 borneo. haha

2) Alasan terhadap perkara tersebut :

# cam biasa saya kan suka jalan2. hehe

3) 5 impresi terhadap orang yang diminati :

# beragama. tu je. haha

4) 5 perkara yang dibenci :

# jem
# jem
# jem
# jem
# jem teruk dowh. haha

5) Kali pertama duduk berjauhan dari keluarga :

# masa kat kuale kangsar

6) Tempat yang ingin kamu lawati :

# mekah
# christchurch
# borneo
# sipadan kapalai

7) 5 perkataan yang selalu kamu sebut :

# hehe
# aisey
# cool
# haha
# beb

8) Kalau ada duit yang banyak…

# kita enjoyz !

9) Jika kamu tidak belajar / bekerja dalam bidang sekarang, mungkin kamu….

# sorang lite2 traveller

10) Lagu yang kamu selalu dengar tanpa rasa muak :

# gemilang – ella

11) Rakan-rakan bloggers yang ingin kamu tag :

# zamz – sebab shoutbox dia selalu meletoooopppsssss

fuhhhhh penat siot buat tag mengetag neh kan

haha berjaya gak aku buat dalam satu posting

nak sekarang sapa lagimau kena tag…..cakapppppzzzz. hehe ❗

Loading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Jom Kita Layan Tag, Award Academy Dan Lain2 Lagi ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.