Hampeh La Aku Terlupa Setting “D-Link Wireless Router Cum Modem DSL-G604T” Untuk Access TMnet Streamyx ! Haha :)

malam tadi tetiba line streamyx kaput

aku hengat modem aku yang kaput

sekali aku godek2 pastu tertekan reset factory setting sekali !

haha terus aku panik

setting modem dah kembali kepada setting masa aku mula2 beli dulu dowh !

adussss camner boleh jadi camni ek. hampeh ! haha

puas aku memikirkan camner nak buat settings nak masuk ke streamyx balik

last2 aku gagal setelah mencuba sampai kul 1200hrs

terpaksalah aku guna maxis broadband usb modem nak connect ke internet

hampeh la dah la maxis pun slow nak mampus

aisey ada tak sapa2 yang guna modem yang sama ek ?

nak tanya setting for tmnet streamyx adjer

hehe kalau aku call streamyx sah2 la diaorang suruh shutdown and then restart

hampeh sungguh la kan !

haha kalau nak hantar tehcnician datang surelah kena charge rm80

lagila cukup double hampeh ! hehe

kalau ada sapa2 yang pakai modem cum router wireless dlink sila tinggalkan komen

or korang jerit je kat shoutbox berbayar aku kat sebelah neh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Hampeh La Aku Terlupa Setting “D-Link Wireless Router Cum Modem DSL-G604T” Untuk Access TMnet Streamyx ! Haha :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.