Perjalanan 4H3M Bermula Malam Ini, Destinasi Northern Pakistan Bakal Ditempuhi

Live Update: 22 Jul ’10, 2.36am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

by the time korang baca post ni aku dah otw ke northern
perjalanan kali ni agak jauh dah makan masa lama sket
sekarang aku baru sampai kat plaza toll burhan
perjalanan dari islamabad ke abbottabad jaraknya 300km
perjalanan memakan masa selama 3 jam
aku akan bermalam di ayub medical college di abbottabad
esok perjalanan ke chilas akan memakan masa 8 jam
lama tuh beb. sure penat giler kan
aku akan cuba buat live blog sepanjang perjalanan
akan cuba juga update facebook dan twitter sekerap mgkin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge