NuffNang Ada Problem Tadi Ke Eh ? Giler Lembap Blog Aku Nak Load…

aku baru balik from HKL

terus online kejap

punya la banyak idea nak update blog

sekali tengok2 punya la lembap nak load aku nyer blog neh

ntah kenapa ntah

aku check blogger lain mcm dr shah, beruang madu ngan zamz

pun lembap gak.

hehe what do they have in common ?

semua ada nuffnang ad kat header

aku check blog topotato ok plak.

sebab dia tak letak nuffnang kat header tuh! hehe

even red mummy pun lambat nak load

negaraku pun ada masalah yang sama gak

so aku pun terus la disable kan nuffnang ad kat header

walllllaaaaaa mmg cepat je load blog aku

pehal ni nuffnang ?

ada problem ke eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “NuffNang Ada Problem Tadi Ke Eh ? Giler Lembap Blog Aku Nak Load…

  1. yup.. blog ko agak slow tadi.. blog aku pon slow gak beb.. hohoho tak selaju biasa la.. hohooh

    topos last blog post..menulis blog sambil beramal…

    Reply

  2. topo : tu la giler ah slow tadi. give up aku. ahha 👿

    Reply

  3. hahaha.. site aku laju je sebab site aku bebas iklan.. hahahaha…

    nikillass last blog post..The Mysterious R.AGE..

    Reply

  4. Kita tengok camne comment dari nuffnang..
    Mesti ada maklumbalasnya

    Reply

  5. huh!.. dah lama tak letak iklan kat blog.. 😀
    *maaf pasal komen kat blog.arynet.org tu haha.. sbb tgh mencuba sesuatu.. 🙂

    arynets last blog post..Hormatlah Pada Guru

    Reply

  6. blog aku lg slow nak mampos… tah apa tah… bukak pakai Mozilla ok, pakai Opera agak sengal2.. bukak pakai IE terus cam hampeh… cam bangang jer.. aku pon dah terlewat tido nih sbb dok godek2 sampai tukar layout… cis cis cis…

    smaelzs last blog post..Creating Original DVD or CD

    Reply

  7. aku rasa masalah hosting dia la…

    emmes last blog post..Lagu Tema Filem I’m Not Single – Dakine(Dua jiwa)

    Reply

  8. Nuffnang pastinya x pakai hosting.. dia pakai server sendiri.. sebelah2 lagi ngan server advertlets =p

    *aku rasa diaorg tgh test something la tu kot*

    Mohd Ismails last blog post..Fast Update #18

    Reply

  9. Server dorg sakit kot. Pagi petang siang malam tak pernah restart, mmg kong la lelame.

    NoktahHitams last blog post..I Miss You Jenny

    Reply

  10. haha..mmg lambat btol nak load.

    Fahmishahs last blog post..Hari Tindakan Blog 2008, Blog Action Day 2008

    Reply

  11. masalah me maser online bukan disebabkan nuffnang yg me tak pernah letakkks teww, tapi sebab digi gprs yg sengal sengal gittewww.. ekeke

    Reply

  12. aku xpasan pape pun….

    melayubuntus last blog post..GNOME jadi buruk lepas update ubuntu?

    Reply

  13. patut ler blog aku yg lagi satu kat http://bbd.kisahberuang.com loaded lembab gilerr sebab ada nufnang kat header… blog aku yg ni yg tak de kat header okay jerr…

    shaxxs last blog post..Smoking is Not Cool but Blogging is

    Reply

  14. nikillas : hehe ko pakai wordpress.com mmg la. hehe ➡

    Reply

  15. zol : hehe aku x buat official complaints pun. hehe ❗

    Reply

  16. arynet : hehe la tak letak iklan ke ek. rugi woooooo hehe ❗

    Reply

  17. smaelz : hehe la kalau pakai ie rosak terus ek. camner plak tuh. 🙄

    Reply

  18. emme : hehe tu la kan. hampeh sungguh la diaorang. haha 🙄

    Reply

  19. ismail : hehe tu la aku pun rasa lepas neh sure nuffnang akan anounce project baru neh. hehe :confusedlot:

    Reply

  20. nh : hehe tu la kan. diaorang mmg work 24hrs tuh. haha negaraku.net gak yg power. hehe :halo:

    Reply

  21. fahmi : hehe tu la kan. aku terpaksa buang header iklan tuh kejap. hehe 🙄

    Reply

  22. en_me : hehe la pakai sdigi ke en_me. puas hati ke ek ? hehe ❗

    Reply

  23. pening : hehe tu la semalam teruk giler lah nak load ❗

    Reply

  24. emme : hehe yep mcm tu la. lepas disable header iklan, terus ok. hehe 😕

    Reply

  25. melayubuntu : hehe camner boleh x perasan ek. hehe 🙂

    Reply

  26. shaxx : hehe tu la lembap gler kan. haha 😯

    Reply

  27. ya ya.. aku perasan gak td.. huhu… :confusedlot:

    Adrys last blog post..Love VS Lust.. are you in love or lust?

    Reply

  28. adry : hehe lembap giler ah nuffnang aku. hehe 🙂

    Reply

  29. tak mai usyar blog aku ker? hehe.. a ah, nuffnanf buat blog jadi lembab sebab nak tangkap ads diorang tu lame sgt..so i remove ads utk smntara waktu..depa dah ok,baru aku letakk bali.

    Reply

  30. richie : hehe tu la pasal kan. kadang2 kalau dah lembap aku disable kejap 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge