Destinasi Bajet Season 3 is Back In Town ! Kali Ni Dengan Qi & Cheryl Samad & Jom MAS!

walawei aku dapat sms from abu dhabi bagitau yang destinasi bajet season 3 dah nak mula

haha ingatkan dah takde season 3 lagi dah kan

kali neh qi ngan cheryl samad la plak yang jalan2 cari makan dan melancong

dengar cerita akan pergi destinasi bajet sekitar asia tenggara dengan flight mas

best tul kan. aku nak tengok tempat mana depa akan pergi dan berapa bajet ciput yg depa dapat hehe 🙂

click here to access the official website of destinasi bajet season 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Destinasi Bajet Season 3 is Back In Town ! Kali Ni Dengan Qi & Cheryl Samad & Jom MAS!

  1. Aku baru tengok iklan pasal siri ni kat tv tadi… Syoknya kalau diaorang jemput aku jadi tukang pegang microphone..

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : wahhhh aku pun nak woooo hehe 🙂

    Reply

  2. nk fOllow lEh x..
    sYok la..

    Reply

    KNizam Reply:

    apis : kena jadi celebrity la dulu kan hehe 🙂

    Reply

  3. abang knizam nak gi dengan saper tewww.. ihiks

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe ngan sapa lagi hehe 🙂

    Reply

  4. bestnya pusing 1 dunia..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : pusing dunia mmg la best. duit je yang pening sket hehe 🙂

    Reply

  5. nampak gaya kena kumpul duitlah bila tengok rancangan nie, kalau baget pi singapore tak ada hal . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kumpul jangan tak kumpul kan hehe 🙂

    Reply

  6. Eh dah ada ker…. ish tak boleh jadi ni… orang kat pakistan lagi tau dari orang kat tanah air sendiri.. ish nampak sangat dah jadi katak bawah tempurung….. huhuhuhu….

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : haha selamba la tak tahu kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.