Destinasi Bajet Season 3 is Back In Town ! Kali Ni Dengan Qi & Cheryl Samad & Jom MAS!

walawei aku dapat sms from abu dhabi bagitau yang destinasi bajet season 3 dah nak mula

haha ingatkan dah takde season 3 lagi dah kan

kali neh qi ngan cheryl samad la plak yang jalan2 cari makan dan melancong

dengar cerita akan pergi destinasi bajet sekitar asia tenggara dengan flight mas

best tul kan. aku nak tengok tempat mana depa akan pergi dan berapa bajet ciput yg depa dapat hehe 🙂

click here to access the official website of destinasi bajet season 3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Destinasi Bajet Season 3 is Back In Town ! Kali Ni Dengan Qi & Cheryl Samad & Jom MAS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.