Come On McDonald’s Malaysia, Sila Buat Kenyataan Yang Anda Mengutuk Sekeras2nya Serangan Israel Ke Atas Bumi Palestin OK !

tadi masa aku baik kerja, aku perasan ada something warna merah dalam pigeon hole aku

eh surat amende plak neh ah ?

sekali belek2 punya belek nampak surat or notis daripada mcdonald’s malaysia

hehe pasal usaha memboikot mcd” dan barangan israel lah neh lagi la ni kan

mcdonald’s malaysia hantar notis siot kepada rakyat malaysia !

bukan surat tapi notis beb !

hampeh je kan. hehe

aku baca punya baca rupanya mereka mcdonald’s malaysia deny yang diaorang support israel

aisey kenapa baru sekarang nak deny ?

dulu masa israel tengah dok syok serang palestin buat senyap je korang kan

paling hampeh bila mcdonald’s malaysia keluarkan iklan yang diaorang berbangga menjadi rakyat malaysia

aisey come lah !

kitaorang bukannya bodoh lah ok.

kalau anda mahu kami semua membeli kembali produk2 mcdonald’s malaysia

tolonglah keluarkan kenyataan yang anda mengutuk sekeras2nya pasal serangan israel ke atas bumi palestin !

bukankah simple je kan. apsal yang susah sangat nak buat ?

x perlu keluarkan notis atau iklan

just keluarkan kenyataan tersebut

setakat bagitau yang kami berbangga sebagai rakyat malaysia, baik x payah beb ! haha

selagi korang x keluarkan kenyataan tuh, aku akan tetap akan membeli ramly burger adjer

ermmmmmm sedap gak kan ramly burger mcm kat bawah neh !

hehe jemput makan beb !

ramly burger best dowh ! lupakaaannnn yg lain ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

42 responses to “Come On McDonald’s Malaysia, Sila Buat Kenyataan Yang Anda Mengutuk Sekeras2nya Serangan Israel Ke Atas Bumi Palestin OK !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.