Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Rumah II ?

hari tuh aku post pasal rumah aku yang takde tv kat sini

hehe kali neh aku nak post betapa sepinyer rumah aku tanpa tv 😕

susah siot hidup tanpa tv 😛

segala2nyer bergantung pada tv sebenarnya selama neh kan

tanpa tv takleh nak nengok sharbery cheek berbuih2 berucap kat belakang podium

tanpa tv susah la nak tengok destinasi bajet season II kat 8TV. hehe

tanpa tv takleh nak nengok buletin utama yang cool ! haha ye ke cool ! :halo:

since the night that my tv meletop (teeebaabooom), aku nyer rumah hanya ditemani dengan online radio. online tv dan music from laptop aku adjer. haha sunyi sepi dowh

sket lagi aku nak call afdlin shauki cakap sepi giler sesepi filem sepi. sepi dowh!

haha memang senyap sunyi. kalau takde laptop ngan internet lagi lah aku mati kutu

kutu pun tak nak hidup tanpa tv ok. haha 🙄

so dah berapa lama aku takde tv neh ? bukan 48 jam ok 😉

dah dekat seminggu dah ni. haha

since last thursday malam sampailah malam tadi tv

korang kiralah berapa lama tuh ek. lama siot 🙄

itulah lamanya rumah aku tanpa tv

tak pernah aku takde tv selama tuh dulu. except masa aku jalan2 melancong la kan

haha so apakah kesudahannya aku tanpa TV tanpa krimer mahal ? 😮

haha nantikan kemunculan entry bertajuk “boleh ke kau hidup tanpa kotak hitam di rumah III” dan entry teragung bertajuk “aku dah jatuh cinta dengan lcd tv baruku yang hitam berkilat, kau jangan jeles!” haha

yo yo or je aku neh. hehe 🙂

psssst – aku x beli samsung, aku tak beli gak sony mahupun phillips. apa yang aku beli ? nantikan esok ya! hehe saspens siot :kiss:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Rumah II ?

  1. Pingback: KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.