Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Rumah II ?

hari tuh aku post pasal rumah aku yang takde tv kat sini

hehe kali neh aku nak post betapa sepinyer rumah aku tanpa tv ๐Ÿ˜•

susah siot hidup tanpa tv ๐Ÿ˜›

segala2nyer bergantung pada tv sebenarnya selama neh kan

tanpa tv takleh nak nengok sharbery cheek berbuih2 berucap kat belakang podium

tanpa tv susah la nak tengok destinasi bajet season II kat 8TV. hehe

tanpa tv takleh nak nengok buletin utama yang cool ! haha ye ke cool ! :halo:

since the night that my tv meletop (teeebaabooom), aku nyer rumah hanya ditemani dengan online radio. online tv dan music from laptop aku adjer. haha sunyi sepi dowh

sket lagi aku nak call afdlin shauki cakap sepi giler sesepi filem sepi. sepi dowh!

haha memang senyap sunyi. kalau takde laptop ngan internet lagi lah aku mati kutu

kutu pun tak nak hidup tanpa tv ok. haha ๐Ÿ™„

so dah berapa lama aku takde tv neh ? bukan 48 jam ok ๐Ÿ˜‰

dah dekat seminggu dah ni. haha

since last thursday malam sampailah malam tadi tv

korang kiralah berapa lama tuh ek. lama siot ๐Ÿ™„

itulah lamanya rumah aku tanpa tv

tak pernah aku takde tv selama tuh dulu. except masa aku jalan2 melancong la kan

haha so apakah kesudahannya aku tanpa TV tanpa krimer mahal ? ๐Ÿ˜ฎ

haha nantikan kemunculan entry bertajuk “boleh ke kau hidup tanpa kotak hitam di rumah III” dan entry teragung bertajuk “aku dah jatuh cinta dengan lcd tv baruku yang hitam berkilat, kau jangan jeles!” haha

yo yo or je aku neh. hehe ๐Ÿ™‚

psssst – aku x beli samsung, aku tak beli gak sony mahupun phillips. apa yang aku beli ? nantikan esok ya! hehe saspens siot :kiss:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Boleh Ke Kau Hidup Tanpa Kotak Hitam Di Rumah II ?

  1. hahahhaha.. tv tu dah meletop rupanya.. patutlaa.. haha

    saya akui,mmg takleh idop gak kalo takde tv. walaupun saya lebih merana kalo takde radio. huhu. erm,ni first time saya rasa saya baca entri yg panjang. haha.

    p/s – beli tv baru ye? ๐Ÿ˜‰

    ixora’s last blog post..A Date With Nono

    Reply

  2. Kalau tiada tv, boleh tidur awal. Macam orang dulu2. Itu pasallah orang dulu2 production rate tinggi. ๐Ÿ˜›

    pening’s last blog post..Nuffnang down time

    Reply

  3. kau beli kotak besar yg isi krimer mahal tu, pas tu kau kaler hitam, pas tu kau letak gambar paste kan gambar kau byk2 kat situ and kau tengok macam kau tengok tv?

    itu tv baru kau?

    wakakakakaak..

    azwanhadzree’s last blog post..WordPressโ€™s Theme Directory

    Reply

  4. ixora : yep dah meletop. bedebabbooommmm ๐Ÿ˜• malam ni ada tv baru. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  5. pening : hehe tu la pasal orang dulu2 boleh ada 15 anak kan. haha โ—

    Reply

  6. azwan : haha lawak mung. :confusedlot: nantikan kemunculan tv baru aku malam neh. siap ada special screening lagi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. ala..ada tenet tue bleh lagi ar…aku kat asrama dulu, pernah satu bulan takde wirelss…dah ar TV pun takde…haha.. ngadap buku jerk.. :mrgreen:

    aman’s last blog post..Nama Domain .me Sudah Boleh Di Daftar

    Reply

  8. kalau takder kotak hitam tapi ada internet atau buku.. aku boleh hidup nyahahahahaha! i tidak boleh hidup tanpa handphone kot.. ๐Ÿ˜› wah best lah beli tv baru :XO: :XO:

    bongkersz’s last blog post..Liar Liar!! Saiful Bukhari or Najib Tun Razak??

    Reply

  9. hahahahaa….(gelakkan komen2 dia atas)
    macam2 …..
    erm… tidak boleh hidup tanpa TV
    sbb dari ekcik sampai besaq…hidup TV
    mkn TV tidoq TV, even jiran dtg pun TV
    kdg2 bukan tgk TV pun…pasang for the sake of
    dengar something@suara kt TV tu…
    kalau tidak…sunyi sepi je…
    so…kesimpulan yg dapat dirumuskan (erks…)
    manusia ni hidup mmg sepi…hahha(kene mengene ke?)

    luna’s last blog post..Trouble Sleeping…Make u feel lonely!!!

    Reply

  10. ooo…beli LG ek…hehe… ๐Ÿ˜‰

    amoi’s last blog post..Join the Sony VAIO Hunt!

    Reply

  11. aman : hehe giler bosan semua takde. haha terus kena baca buku la tuh. hehe ๐Ÿ™„ ke baca komik ! hehe ๐Ÿ˜•

    Reply

  12. bong : hehe dah seminggu aku tengok berita kat tv3 online sahaja. hehe :confusedlot:

    Reply

  13. luna : tu la pasal. cuba takde tv seminggu maunyer mcm filem sepi je kat rumah. haha ๐Ÿ˜ฏ

    Reply

  14. amoi : taklah angkat toshiba jer. hehe best woooo lcd besar giler neh ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. Pingback: KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :) at KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge