KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :)

hehe ni sambungan kisah boleh ke kau hidup dalam rumah tanpa kotak hitam I dan II yang aku pernah blog sebelum neh. bukannya lama sangat, baru semalam adjer. hehe :mrgreen:

seperti yang dijanjikan aku kembali dengan blog post title yang lebih mengancam :kiss:

pedulikan semua seo. pedulikan semua crawler google dan yahoo ๐Ÿ˜€

yang aku tahu taju post mestilah cukup catchy dan cool ! haha โ— ๐Ÿ‘ฟ

lepas tv aku meletop khamis malam minggu lepas, cam biasa festival file sepi melanda seluruh pelusuk rumah teres dua tingkat aku. eh apsal plak posting aku dah macam telenovela neh dowh. not so cool la. this is so not me. come on! haha :down:

hehe so malam tadi aku pun menjalankan operasi pergi membeli tv neh

memang senang je sebab aku pegi kat kedai hls kat taman sri rampai

dulu aku beli washing machine ngan peti ais kat sini lah ๐Ÿ™

brader tuh pun kenal aku lagi. haha dah membeli-belah barangan elektrik kat situ je kan

aku pun pergi naik tingkat atas nak membeli tv sayur

sekali banyak giler lah plak tv lcd kat atas tuh. plasma je yang dah pupus sket mcm burung dodo

aku check-check and then aku banding2 sekali aku dah jatuh chenta dengan phillips, sony ngan toshiba

lg tak cun siot. panasonic lagilah aku tak berkenan ๐Ÿ˜‰

jvc kureng la design dia. pioneer mcm pelik adjer. haha

samsung aku minat button biru dia tapi bagi aku indah khabar drpd rupalah

kat internet punya lah nampak cun, sekali kat kedai nampak so-so adjer. haha โžก

so aku check sony. mahal giler. luar budget. so reject la kan. haha kesian encik sony!

so antara phillips ngan toshiba je lahย  tinggal

phillip design cun. dah macam imac plak screen berkilat dia tuh. in fact keliling dia pun dah macam imac monitor kegilaan ramai tuh. haha memang class! ๐Ÿ˜•

tapi bila aku sentuh phillips tuh aku rasa cam fragile lah

aku risau sebab dia bergoyang2 yang agak over lah

aku rasa kalau kucing lompat kat tv sure boleh terbalik tv jatuh me terazzo rumah aku

tak pasal2 karang aku kena amik warranty plak. ๐Ÿ˜›

so ended up aku belilah toshiba. hehe nampak cun. design pun cun

model dia ialah – LCD TV Toshiba Regza 42AV500E

design sebijik mcm monitor samsung 22inch yang aku beli untuk adik aku

cuma kali neh scale dia besarlah kan. hehe tegap gak body dia ๐Ÿ™„

confident sket aku nak letak kat ruang tamu kan. hehe

toshiba ada bagi percuma s-video cable. apekemendentah neh. aku pun tak tahu

so aku pun belilah. persoalannya berapa inchi nak beli ni ?

haha fikir2 punya fikir2 dah alang2 beli might as well bagi puas hati kan ๐Ÿ˜ฎ

so aku ended beli yang 42inchi! amik ko tv bagak dalam ruang tamu aku

sure puas hatilah nak tengok dvd nanti kan. hehe sah2 aku tengoka stro adjer. haha

so malam tadi aku bayar. sekali dah pukul 1000 malam lah. :up:

so kedai takleh hantar. dia nak hantar petang neh

so bergegas aku balik from office ke taman melawati sebab nak tunggu tv aku

haha sampai je tv kat ruang tamu, aku buat kenduri. haha

memang puas hati beb tv sebesar alam neh. bolehlah tengok berita ngan majalah 3 sepuas hati kan

tengok destinasi bajet esok pun sure menarik. haha aku nak record sekali lah ๐Ÿ˜ฎ

cuma satu je cable nak pasang ke laptop takdelah plak

neh aku kena beli nanti cable tuh. ala mcm cable sambung le lcd projector adjer ๐Ÿ˜‰

hehe korang jangan jeles ok! hehe :kiss:

besar dowh 42 inchi. besar giler babeng. haha :mrgreen:

lepas neh nak target home theater sony or pioneer plak. haha โ—

meletop la rumah aku nanti. haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :)

  1. Tgk movie HD kompem terbaik!! ๐Ÿ˜Ž

    Reply

  2. aku rasa hang kena beli kabinet tv baru laa hehehe

    zamz’s last blog post..Malaysia Inflation May Quicken, Prompt Rate Increase

    Reply

  3. he he.. jeles! aku jeles.. *gila ar besar 42 inci.. lcd tv lak tu.. mmg puas hati la..*

    bape riban ni beb?

    Mohd Ismail’s last blog post..Dan, semuanya selesai

    Reply

  4. sri rampai? dekat jelah dengan kolej aku dulu tu kan..hahaha…

    Reply

  5. ada cable s-video tuh..ko cucuk la kat TV ko tuh..leh bukak blog kat laptop…tp usha kat TV…kaw2 gak tuh…tp laptop ko kena ada s-video nyer connection la… ๐Ÿ˜›

    |1fe4|-|1r3’s last blog post..Death threat from Saiful Bukhari Azlan !!

    Reply

  6. carlffler : hehe memang best pun nengok movie. tapi kena tambah home theater ngan surround system la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. zamz : haha ye betullah. rak tv tuh sesuai untuk 21inch dulu je. hehe sekarang penuh satu rak. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  8. ismail : hehe jangan jelek ok ๐Ÿ˜ฅ riban2 gak la aku habis. next nak kena angkat home theater plak la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. zuriaf : hehe yep beli kat hsl sri rampai je. dekat ngan melawati. senang dia nak hantar ๐Ÿ˜‰

    Reply

  10. life4hire : hehe s-video cable pakai kat astro box nak bagi clear astro yg sungguh analog. haha. kena beli s-vid cablelah nak tengok blog kat screen 43inch. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. amboi kau, 42″ terus. ni sekali dengan preparation kawin ka? tapi baru2 kawin, kurang tengok tv ye tak? hahah

    Reply

  12. walawehhh…mmg meletoppppp…hehe… ๐Ÿ˜€

    amoi’s last blog post..Spyware Terminator

    Reply

  13. Aku tv 42″ takdek. belly 36″ ada le. ๐Ÿ˜Ž

    pening’s last blog post..Nuffnang down time

    Reply

  14. haha… dari Samsung & Sony, terus beli Toshiba plak… hehe… bestnya dah dapat tv lcd…

    buzzybug’s last blog post..bon odori summary

    Reply

  15. wow! sangat kool! pakai tv LCD tu.

    kau ni peminat barangan elektronik ke bro?

    ps: baru arini aku lwt blek blog kau, dah tukau theme ye. cun!

    syam’s last blog post..Projek Linkback

    Reply

  16. pinjam tv bleh…kite tuka suke sama suke nak~~~~~~~~huhuhuw

    lydiarayyan’s last blog post..Devil in her heart

    Reply

  17. arhg………..ci la..aku jeles…

    xmindfreakx’s last blog post..Pindah!Selamat Tinggal

    Reply

  18. huhu… sama cam kazen ak punyer.. cuma yang die nyer kecik skit.. ni gaban x ingat 42inch… huhu…

    p/s: ak lebih prefer sony for hd lcd tv..huhu

    izzat’s last blog post..How to Auto Publish Your Blogger (Blogspot.com) Posts

    Reply

  19. memang puas hati la bro!

    aku juga sedang tercari-cari tv baru. tapi tak tahu lagi nak amik model apa. tengok tv lcd cam kau pun ok gak ni eheh.

    tapi sebelum tu nak lengkapkan bilik kerja (SOHO) kat umah ohoh.

    megat’s last blog post..Sertai Projek Linkback!

    Reply

  20. joe : hehe aku ingat nak angkat 37″. sekali mcm kecik la plak. hehe dah alang2 tuh 42″ terus je lah. hohoho ๐Ÿ™„ preparation dude. haha ๐Ÿ˜›

    Reply

  21. amoi : haha mmg meletop gilos kan. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. pening : haha apa lagi target la angkut 42″ neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  23. buzzy : toshiba neh design dia cun la. tuh yg tak tahan tuh. hehe โ—

    Reply

  24. syam : takde la minat sangat. nak wat camner dah tv lama meletop. kenalah amik lcd tv baru. hehe :mrgreen:

    Reply

  25. lydia : hehe amiklah semua gambar2 lcd tv atas tuh. hehe :$:

    Reply

  26. xmindfreak : haha jalang jeles ok ๐Ÿ™„

    Reply

  27. izzat : haha mmg besar giler ah. terasa kebagakkannya kat ruang tamu aku ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  28. megat : hehe carik jangan tak carik. regza neh power tauuuu. hehe :$:

    Reply

  29. 37″ kecik? aku pakai 29″ pun rasa cukup besar dah. aku pakai philips, on offer ari tu lepas tv aku molotup gak. boleh pakai remote astro nak control dua2 haha..

    Reply

  30. oh tidak the blackie is sooo gorgeous… jeles2…
    mmg berbaloi…
    err bro, dah lama tak blog bout ur setia home

    kawaii_desu’s last blog post..Happy 83rd Birthday!!!!

    Reply

  31. joe : aku rasa kecik sebab kat kedai tuh berlambak2 tv kot. hehe sekali sampai rumah besaq giler. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  32. kawaii : hehe jangan jeles. haha ๐Ÿ™‚ la kan ker baru hari tuh blog pasal setia alam. cuba check bali category tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge