KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :)

hehe ni sambungan kisah boleh ke kau hidup dalam rumah tanpa kotak hitam I dan II yang aku pernah blog sebelum neh. bukannya lama sangat, baru semalam adjer. hehe :mrgreen:

seperti yang dijanjikan aku kembali dengan blog post title yang lebih mengancam :kiss:

pedulikan semua seo. pedulikan semua crawler google dan yahoo 😀

yang aku tahu taju post mestilah cukup catchy dan cool ! haha ❗ 👿

lepas tv aku meletop khamis malam minggu lepas, cam biasa festival file sepi melanda seluruh pelusuk rumah teres dua tingkat aku. eh apsal plak posting aku dah macam telenovela neh dowh. not so cool la. this is so not me. come on! haha :down:

hehe so malam tadi aku pun menjalankan operasi pergi membeli tv neh

memang senang je sebab aku pegi kat kedai hls kat taman sri rampai

dulu aku beli washing machine ngan peti ais kat sini lah 🙁

brader tuh pun kenal aku lagi. haha dah membeli-belah barangan elektrik kat situ je kan

aku pun pergi naik tingkat atas nak membeli tv sayur

sekali banyak giler lah plak tv lcd kat atas tuh. plasma je yang dah pupus sket mcm burung dodo

aku check-check and then aku banding2 sekali aku dah jatuh chenta dengan phillips, sony ngan toshiba

lg tak cun siot. panasonic lagilah aku tak berkenan 😉

jvc kureng la design dia. pioneer mcm pelik adjer. haha

samsung aku minat button biru dia tapi bagi aku indah khabar drpd rupalah

kat internet punya lah nampak cun, sekali kat kedai nampak so-so adjer. haha ➡

so aku check sony. mahal giler. luar budget. so reject la kan. haha kesian encik sony!

so antara phillips ngan toshiba je lah  tinggal

phillip design cun. dah macam imac plak screen berkilat dia tuh. in fact keliling dia pun dah macam imac monitor kegilaan ramai tuh. haha memang class! 😕

tapi bila aku sentuh phillips tuh aku rasa cam fragile lah

aku risau sebab dia bergoyang2 yang agak over lah

aku rasa kalau kucing lompat kat tv sure boleh terbalik tv jatuh me terazzo rumah aku

tak pasal2 karang aku kena amik warranty plak. 😛

so ended up aku belilah toshiba. hehe nampak cun. design pun cun

model dia ialah – LCD TV Toshiba Regza 42AV500E

design sebijik mcm monitor samsung 22inch yang aku beli untuk adik aku

cuma kali neh scale dia besarlah kan. hehe tegap gak body dia 🙄

confident sket aku nak letak kat ruang tamu kan. hehe

toshiba ada bagi percuma s-video cable. apekemendentah neh. aku pun tak tahu

so aku pun belilah. persoalannya berapa inchi nak beli ni ?

haha fikir2 punya fikir2 dah alang2 beli might as well bagi puas hati kan 😮

so aku ended beli yang 42inchi! amik ko tv bagak dalam ruang tamu aku

sure puas hatilah nak tengok dvd nanti kan. hehe sah2 aku tengoka stro adjer. haha

so malam tadi aku bayar. sekali dah pukul 1000 malam lah. :up:

so kedai takleh hantar. dia nak hantar petang neh

so bergegas aku balik from office ke taman melawati sebab nak tunggu tv aku

haha sampai je tv kat ruang tamu, aku buat kenduri. haha

memang puas hati beb tv sebesar alam neh. bolehlah tengok berita ngan majalah 3 sepuas hati kan

tengok destinasi bajet esok pun sure menarik. haha aku nak record sekali lah 😮

cuma satu je cable nak pasang ke laptop takdelah plak

neh aku kena beli nanti cable tuh. ala mcm cable sambung le lcd projector adjer 😉

hehe korang jangan jeles ok! hehe :kiss:

besar dowh 42 inchi. besar giler babeng. haha :mrgreen:

lepas neh nak target home theater sony or pioneer plak. haha ❗

meletop la rumah aku nanti. haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “KNizam Artwerk Kembali Dengan Kotak Hitam @ LCD TV Toshiba Regza 42AV500E Baru Yang Hitam Berkilat, Kau Jangan Jeles OK ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.