Tu Dia Tokei Kedai Gelang Yang Busy Giler | Rajah Bazaar, Rawalpindi

Live Update: 31 Aug ’10, 5.14pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

perghhhh sekali tengok je aku terus masuk kedai ni
tertarik aku dengan suasana kedai yang sungguh kalerful ni
tu dia tokei kedai dia yang maha sibuk layan clients dia
mmg menarik la kedai bangles ni tau, xde la aku beli
tengok bangles ni semua ni teringat kat movie mami jarum
bling2 gitew kalah lengan penuh ngan bangles liplap kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Tu Dia Tokei Kedai Gelang Yang Busy Giler | Rajah Bazaar, Rawalpindi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.