Sungai Mengalir Deras Di Sebelah Hotel Fairyland at Malakhandi, Khagan Valley

Live Update: 4 Jun ’10, 8.28pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

hari tu masa aku post pasal hotel fairyland ni ada yg tanya pasal
gambar hotel sebelah sungai
ni aku snap gambar bangunan hotel yang betul2 sebelah sungai
mmg sungai ni tengah mengalir deras masa ni ok
sejuk je air dia, air daripada salji yang mencair kat northern pakistan
mmg recommended la kalau nak dok kat sini kat malakhandi kaghan valley
aku akan singgah lagi la ke hotel ni lain kali ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sungai Mengalir Deras Di Sebelah Hotel Fairyland at Malakhandi, Khagan Valley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.