KNizam Artwerk Is Using “FireBug Theme” from Blog Oh! Blog

korang tahu kenapa aku tukar theme malam tadi ?

hehe sebabnyer ialah aku kini sudah jatuh chenta dengan hitam berkilat neh

mungkin sebab aku tengah syok nengok tv hitam berkilat aku ➡

mungkin juga aku nak jadi mesra alam dan tak nak bukak lampu

justeru jadilah gelap gulita camni ni haha. ok aper gelap2 camni. huhu 🙄

ada yang terus mengantuk bila aku buat theme camni.

siap menyangap dalam shoutmix. haha

semua orang salah !

aku sebenarnya dah tersilap theme lah ! haha 🙄

malam tadi aku menggodek theme viewer, sekali aku dah terklik pada theme 2 column :confusedlot:

apa lagi meraung la aku malam tadi.

tv aku pun tumpang simpati beb ! haha

habis blog aku. sidebar kanan lari giler2 punyalah. hehe

then aku rasa geram naperlah aku boleh terclick activate tuhkan 😉

geram punya pasal, aku ingat dah alang tukar theme nak carik theme yang totally lainlah

aku nak carik yang gelap gulita cam noktah hitam plak lah. hehe

asyik warna putih ngan pastel terang adjer kan. bosan dowh! haha

so jumpalah dengan firebug theme neh. ala theme kelip2 lah kan! barulah syok!

theme designed by blog oh! blog. hehe cool kan. 😥

tulah cerita sebenarnya. bukanlah ada kaitan dengan tv hitam berkilat aku lah. hehe

so korang bila lagi nak tukar theme ? 👿

boring lah asyik theme yang sama adjer. haha :up:

noktah hitam tak mau tukar theme yang putih plak ker ? haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “KNizam Artwerk Is Using “FireBug Theme” from Blog Oh! Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.