Iklan Hari Raya Aidilfitri 1340H Kumpulan TM – Hadiah Raya Khabir Bhatiar Buat Anda!

hehe aku terperasan si topotato giler kentang post pasal iklan neh

puas gak aku mencari youtube dia tadi. hehe tak jumpa dowh

overall iklan neh best gak la

sebab ada unsur2 emosi cikgu fatimah tu

dengan unsur2 jgn pandang belakang sekali. haha !

eh kat mana dia shot suasana berlatarbelakang kan klcc tu eh ?

kampung baru ke tu ?

anyway suasana kat kampung tuh yang paling best.

hohoho balik kampung…… eh dah nak musim balik kampung eh

minggu depan semua akan start balik kampung

kl akan kembali sunyi bila semua pakat cabut balik kampung masing

aku insyaAllah akan balik sabtu pagi

p/s patut la best khabir bhatiar yang direct. no wonder la kan. hehe 🙂

memang la best sebab camera angle khabir mmg terbaek la kan

semua filem2 dia camera angle mmg aku respect.

sedap mata memandang. hehe 🙂

haha paling x bleh blah aksi2 hohoho last sekali tuh

mmg riang ria betul. neh barulah iklan raya yang riang ria kan. hehe 🙂

salam aidilfitri drpd kumpulan tm !

– – – – –

kat bawah neh iklan hari raya aidilfitri kumpulan tm tahun 2008

dan juga iklan hari raya aidilfitri kumpulan tm tahun 2007

mana lagi best eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 responses to “Iklan Hari Raya Aidilfitri 1340H Kumpulan TM – Hadiah Raya Khabir Bhatiar Buat Anda!

  1. Pingback: Khabir Bhatiar, Hasilkan Iklan Hari Raya Aidilfitri 1430H | MEGAT

  2. Pingback: Iklan Hari Raya Aidilfitri 1340H | TM Raya 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.