Anda Kenal Anuar Dan ? Perekacipta Logo Hari Kebangsaan Kita ?

aku baru perasan uang anuar dan neh mmg berbakat besar lah

dia memang cool and artwerk giler

tengoklah logo yang di cipta kat bawah neh

mmg cun habes kan. hehe

kedai anuar dan neh kat central market je

dah lama siot aku tak pergi ke central market. dah berapa tahun ntah

nantilah kalau aku pergi sana aku nak melawat kedai anuar dan ni. hehe

kat bawah neh dia punyer official website.

mmg banyak artwerk dia

aku suka style dia yang lebih mementingkan lukisan2 alam berkenaan malaysia

kat atas tu design dan village, kedai artwerk anuar dan

cool kan ? hehe

hehe korang click je lah kat bawah neh ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Anda Kenal Anuar Dan ? Perekacipta Logo Hari Kebangsaan Kita ?

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.