Ada Apa Dengan 31 August 2008M @ 29 Syaaban 1429H di KNizam Artwerk ?

hari neh cam biasa aku bangun awal sebab nak alihkan kereta

hehe ada construction la kat porch rumah aku.

aku on kan sambungan letrik ke luar sebab senang diaorang nak buat kerja

then aku terus tidur balik. haha

sekali dalam kul 10 pagi aku rasa cam takde sapa buat kerja pun

sonyap jo jang. matahari dah ninggi neh !

sekai tengok mmg takde org datang buat kerja la.

ni mesti cuti neh

ceh ! buang karan je aku alihkan kereta depan rumah. tau aku biarkan je. haha

so apa yang korang buat pagi ni ?

takkan dok mengadap tv kot nengok perbarisan kat dataran merdeka

aku tv ada. cuma astro takde. aerial biasa pun takde. haha

so senyap sunyilah rumah aku sementara nak nunggu porch baru siap

piring astro ada dok lepak atas lantai tu. haha

harap2 aku boleh la pasang sendiri piring tuh bila porch dah siap nanti. hehe

malas la aku nak call astro nanti jadi camni plak. haha

aku bangun. mandi and terus bloghop kejap before keluar carik makan

pssst jgn bagitau sesaper aku terlupa offkan laptop aku mlm tadi. haha

so surelah bil letrik aku melambung lebih rm20

tak dapat la aku rebate rm20 tu. haha

hari terakhir kita makan tengah hari.

esok dah puasa beb !

puasa jangan tak puasa ok !

nantikan entri seterusnya bertajuk “apa yang saya nak capai dalam bulan puasa tahun ini ?”

hehe menarik tak tajuk tuh.

entry yang tidak dicedok daripada mana2 website/blog

entry yang bakal lahir daripada hati nurani aku sendiri

original entry beb ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Ada Apa Dengan 31 August 2008M @ 29 Syaaban 1429H di KNizam Artwerk ?

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.