Wedding Reception Highlights – Nizam & Erlena – Shah Alam, Selangor (12 Feb 2011) & Jasin, Melaka (19 Feb 2011)

azrul from pencerita.net just uploaded this wedding highlights

thanks azrul & team of pencerita.net. lawa la video hang buat, i loike!

video ni akan ditayang kepada hadirin semasa wedding reception di islamabad pada 12 march 2011 nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Wedding Reception Highlights – Nizam & Erlena – Shah Alam, Selangor (12 Feb 2011) & Jasin, Melaka (19 Feb 2011)

  1. alhamdulillah dah selamat…
    nice video, with haunting song

    sayu jugak tengok, ada gambar arwah your friend…
    though i do not know him..

    Reply

  2. haha..pasang 11kemah tuuuu…malangnya tak sompek nak bergambar..haha..sogan den

    Reply

  3. best giler layan video tu. haha… cameraman memang expert! SALUTE!

    Reply

  4. Congrats! Moga bahagia ke akhir hayat! Thanks atas jemputan ke majlis tempohari. Tapi maaf tak dapat hadir sebab 19/2 adalah hari ganti persekolahan CNY ari tu!

    Reply

  5. cameraman memang superb! penuh dengan sinematografi.

    bukti aku kelihatan di minit 2.30 semasa silat. kelihatan baju merah berkaca mata :p

    Reply

  6. tahniah bro…moga berbahagia hingga ke akhir hayat 🙂

    Reply

  7. tahniah…tahniah..serius video mmg best.. 😉

    Reply

  8. Sorang kat Corea, sorang kat Pakistan… 🙂

    Reply

  9. smart video tu, tahniah sekali lagi 😀

    Reply

  10. wah bro, nice lah video tu. sampai layan habis (shot yang last skali tu nice). tahniah dah kahwin. semoga Allah merahmati perkahwinan bro dan kekal hingga akhir hayat.

    Reply

  11. wah.. video yang best lah brader nizam.. tahniah! dan semoga berbahagia hingga ke syurga.. =]

    Reply

  12. sorry, lambat tengok video ni. aku suka gile! seronok tgk video, tgk orang dalam video! hehe.
    on that day, aku baru sampai from Ausi T___T so tak sempat joing bloggers drive to your wedding 🙁

    pst: awek cun at 2:15 XD

    Reply

  13. more!
    apsal ko macam cuak je masa baca doa atas pelamin tu? haha. anyway, korang comel gile dalam shots!

    Reply

  14. Diana Danielle tu!

    Reply

  15. Superb Video! Still kempunan cendol.Haha 😐

    Reply

  16. nice one man. tahnaih dan selamat melayari bahtera umah tangga

    Reply

  17. Pingback: umm back from hiatus? for now..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge