Wed Matyie & Mariani at Taman Mekasar, Pasir Mas ! Hehe :)

hah ! ni la reason dia aku buat day trip ke kota bharu semalam

hehe nak tengok member se uni aku bersanding kat taman mekasar, pasir mas. hehe

hari tu diaorang bersanding kat bukit baru, melaka. now kat pasir mas plak !

aku sampai around kul 0900hrs and then matyie amik kat airport. thanks matyie !

then aku jalan2 kat pasar besar siti khadijah sebelum lepak2 kat hotel sri jasmine

dalam kul 1330hrs aku pegi rumah matyie kat taman mekasar, pasir mas

aku pernah singgah rumah dia ni dulu2 masa projek cuti2 malaysia ke kota bharu ngan belly, zamir ngan apai. and then 2nd time aku datang masa nak attend wedding neezuan ngan anis. hehe

around 15km from town kota bharu. dekat je sebenarnya kan. hehe

sampai2 je pengantin dah habis makan beradab. hehe pengantin tengah rilek2

lepas makan2 kat rumah matyie, amik2 gambar then chow balik ke airport kat pengkalan chepa. seb baik pakcik teksi tuh tunggu aku makan2 ngan amik gambar dengan pengantin. hehe terima kasih pakcik teksi !

hehe sampai around 1 1/2hrs before kul 1700hrs flight air asia ke KL

thanks matyie for the invitation. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Wed Matyie & Mariani at Taman Mekasar, Pasir Mas ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.