Wed Matyie & Mariani at Taman Mekasar, Pasir Mas ! Hehe :)

hah ! ni la reason dia aku buat day trip ke kota bharu semalam

hehe nak tengok member se uni aku bersanding kat taman mekasar, pasir mas. hehe

hari tu diaorang bersanding kat bukit baru, melaka. now kat pasir mas plak !

aku sampai around kul 0900hrs and then matyie amik kat airport. thanks matyie !

then aku jalan2 kat pasar besar siti khadijah sebelum lepak2 kat hotel sri jasmine

dalam kul 1330hrs aku pegi rumah matyie kat taman mekasar, pasir mas

aku pernah singgah rumah dia ni dulu2 masa projek cuti2 malaysia ke kota bharu ngan belly, zamir ngan apai. and then 2nd time aku datang masa nak attend wedding neezuan ngan anis. hehe

around 15km from town kota bharu. dekat je sebenarnya kan. hehe

sampai2 je pengantin dah habis makan beradab. hehe pengantin tengah rilek2

lepas makan2 kat rumah matyie, amik2 gambar then chow balik ke airport kat pengkalan chepa. seb baik pakcik teksi tuh tunggu aku makan2 ngan amik gambar dengan pengantin. hehe terima kasih pakcik teksi !

hehe sampai around 1 1/2hrs before kul 1700hrs flight air asia ke KL

thanks matyie for the invitation. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Wed Matyie & Mariani at Taman Mekasar, Pasir Mas ! Hehe :)

  1. Eem..cantik gambar ni, merpati dua sejoli… hehe semoga kekal ke anak cucu…amin.

    Reply

  2. deb : hehe tengok la sapa amik gambar. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. cis! datang tak cakap! HUH!!

    Affuan’s last blog post..Menjadi Penulis di InfoMalaya

    Reply

  4. affuan : la kan ker aku dah announce kat blog ni nak datang sana. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. haha, aku terlepas pandang kot. ekeke.

    Affuan’s last blog post..Buat Duit Dengan Internet: Bukan Sekadar Mitos Bodoh

    Reply

  6. affuan : haha ko memang la. hehe ๐Ÿ™‚

    KNizam’s last blog post..KNizam Artwerk @ KNizam.com Has Been Upgraded to WordPress 2.5 ! Hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hi..
    so what do you think abt kelantan? personally and honestly?

    genie’s last blog post..kebetulan, ketentuan, ketabahan dan kasih-sayang.

    Reply

  8. genie : kelantan mmg best. cuma x sempat nak round2 lagi kat sana. sebab day trip je. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. updatelaa kat sgbesiindah

    Reply

  10. Aku baru tengok gambar wedding matyie kat Melaka. Lama tak nampak Muzammir. Apa kabar dia?

    Reply

  11. maen : lupa la plak password dia. giler bersawang sgbesiindah tuh. haha ๐Ÿ™‚

    idlan : dia okay kabar baek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. huhu..
    xde ke gambo si tukang amik gambo nih??
    asik tangkap gambo org jer :o)

    Reply

  13. mox : hehe ada la. cuba browse belakang2 sket. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. ada ka? mox rasa dah tengok sumer entry2… mebbi mox x prasan mana satu kot ๐Ÿ˜•

    Reply

  15. mox : ada lah. punya lah banyak. tapi kena check betul2 la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. Kno, thanks dtg wedd aku kat Melaka & Kelate. Respect aku kat ko….wedd kau nanti jgn x bagitau aku yea….

    Reply

  17. Idlan, bila ko nak balik m’sia?

    Reply

  18. matyie : haha no prob ! giler 1st time aku buat day trip ke kb. haha ๐Ÿ™‚

    idlan dah tak balik tuh matyie. dia nak dok kat sana 10 tahun lagi. haha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge