Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 !

click here to watch it live !

– – – – –  — – –

esok malaysia akan bertemu dengan china di peringkat separuh akhir piala thomas 2010

dah lama rasanya kita tak kecapi piala thomas ni kan. last sekali tahun 1992

masa tuh mmg best, aku tengok kat tv di new hostel di kuala kangsar

memang terjerit2 la masa tuh. sungguh saspens dowh!

aku rasa sukan mcm ni la yang mampu menyatukan semua rakyat malaysia

kalau boleh nak sesangat singgah ke stadium bukit jalil esok

tapi apakan daya aku akan terjerit depan laptop je la

harap2 stesen tv sini ada tunjuk live, else nengok kat laptop je la

owh ya kalau siapa2 di luar negara yg x dapat tengok kat tv

boleh click kat sini nak tengok live streaming thomas cup 2010 kat internet. hehe 🙂

come on malaysia! kami semua menyokong mu!

kembalikan piala thomas ke kuala lumpur kali ini

tewaskan tembok besar china esok!

kepada warga twitter jangan lupa tweet giler2 punya

jom kita gegar twitter dengan #thomascup esok ok. sokong malaysia!

– –  – – –

untuk lebih membakar warga malaysia, marilah kita saksikan bersama2 youtube kemenangan masa tahun 1992

dah jadi klasik dan nostalgia dah kemenangan piala thomas ni

layan kan je la ok!

p/s – credit to this smashingmark blogger for all the youtube videos above 🙂

teringat lagi masa kegemilangan 4 beregu terhandal dunia daripada 4 negara

kalau masuk semi-finale mana2 tournament mmg muka2 empat bergu ni jela ok

  • razif/jalani sidek – malaysia
  • eddy hartono/gunawam – indonesia
  • liyong bo/tian bingyi – china
  • park joo bong/ kim moon soo – korea selatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 !

  1. Kak Jie ada kat Dataran Merdeka, tgok kat skrin besar!
    bercampur dgn penyokong Indonesia…aishhh
    lebih hot dari dalam stadium

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : wahhhh glamer gitu k jie ek hehe 🙂

    Reply

  2. memang kenangan terindah la masa 1992 tu..ptg ni tgk dpn tv ni..tak leh gerak kemana2 pun..hehe..so my nephews..arini maksu akan pegang remote..no cartoon this evening..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : best giler kan hehe 🙂

    Reply

  3. first time tengok match yg tahun 1992. time tu baru umur 3 tahun…

    Reply

    KNizam Reply:

    belia : sungguh belum belia lagi la ek hehe 🙂

    Reply

  4. Pingback: Tweets that mention Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 ! — KNizam Artwerk -- Topsy.com

  5. dont mention about history . malaysia dah tak boleh .

    Reply

    KNizam Reply:

    neil : hehe 🙂

    Reply

  6. tengok juga, kat rumah bujang di keramat wangsa

    ada makan2 lagi sebelum tengok tv ramai2

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : wahhhh bestnyer nengok kat msia kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge