Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 !

click here to watch it live !

– – – – –  — – –

esok malaysia akan bertemu dengan china di peringkat separuh akhir piala thomas 2010

dah lama rasanya kita tak kecapi piala thomas ni kan. last sekali tahun 1992

masa tuh mmg best, aku tengok kat tv di new hostel di kuala kangsar

memang terjerit2 la masa tuh. sungguh saspens dowh!

aku rasa sukan mcm ni la yang mampu menyatukan semua rakyat malaysia

kalau boleh nak sesangat singgah ke stadium bukit jalil esok

tapi apakan daya aku akan terjerit depan laptop je la

harap2 stesen tv sini ada tunjuk live, else nengok kat laptop je la

owh ya kalau siapa2 di luar negara yg x dapat tengok kat tv

boleh click kat sini nak tengok live streaming thomas cup 2010 kat internet. hehe 🙂

come on malaysia! kami semua menyokong mu!

kembalikan piala thomas ke kuala lumpur kali ini

tewaskan tembok besar china esok!

kepada warga twitter jangan lupa tweet giler2 punya

jom kita gegar twitter dengan #thomascup esok ok. sokong malaysia!

– –  – – –

untuk lebih membakar warga malaysia, marilah kita saksikan bersama2 youtube kemenangan masa tahun 1992

dah jadi klasik dan nostalgia dah kemenangan piala thomas ni

layan kan je la ok!

p/s – credit to this smashingmark blogger for all the youtube videos above 🙂

teringat lagi masa kegemilangan 4 beregu terhandal dunia daripada 4 negara

kalau masuk semi-finale mana2 tournament mmg muka2 empat bergu ni jela ok

  • razif/jalani sidek – malaysia
  • eddy hartono/gunawam – indonesia
  • liyong bo/tian bingyi – china
  • park joo bong/ kim moon soo – korea selatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 !

  1. Pingback: Tweets that mention Watch Live Streaming Thomas Cup 2010 Semi Finale – Malaysia vs China + Kenangan Terindah Kemenangan Malaysia di Piala Thomas 1992 ! — KNizam Artwerk -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.