Travel Book Malaysia, India & Singapore

Live Update: 19 Feb ’10, 8.00am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Macam biasa la kan kalau tapau dinner, sementara nak tunggu siap wajib singgah ke saaed book bank
Mmg aku dah ketagih travel books la
aku rasa lepas ni mmg jadi library la rumah aku kan
Kena beli classic rose wood bookrack la ini mcm hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Travel Book Malaysia, India & Singapore

  1. me prefer pakai lonely planet, ehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : lonely planet x banyak gambar la en_me. mcm bosan adjer. hehe 🙂

    Reply

  2. oh..buku travel…cam best,tp sy tak sempat nak travel ke mana2 lagi buat masa ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    wan : hehe kena la sempatkan ok. hehe 🙂

    Reply

  3. wow! suke nye travel book…sgt jeles. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    julia : hehe jangan jeles. banyak lagi tempat kat msia tuh x sempat nak jelajah ni. hehe 🙂

    Reply

  4. >> so how are things…?
    >> apa khabar…?

    Reply

    KNizam Reply:

    bro jeff : hehe khabar baik. rindu giler ngan msia ni. hehe 🙂

    Reply

  5. salam bro.. nak ke India ke beli buku guides tuh? haha..
    saya dah sampai sane, alhamdulillah..dah tak jauh dah dari pakistan tuh.. hehe..

    kalau nk tgk guides sikit2, pengalaman sikit2 saya travel kat bumi india, cube petik2 blog saya.. english version..

    wassalam

    Reply

    KNizam Reply:

    hazwan : mmg cadang nak pergi dah dekat sebelah ni je ha. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge