The New Sparkly FlickR Home Page – Sekarang Ni Musim Tukar2 Layout Ek ? Haha :)

hari tuh facebook tukar layout

bukan layout je.

segala2nya sampaikan aku dah pening ngan facebook

drop my waterface je lah. haha

then maybank2u plak tukar design. design ok la so-so adjer.

speed still siput-based ! haha

flickR cakap :

We’ve rolled out the new Flickr Home Page to all of our members. Why the change?

The layout, design and new features now surfaces much more of the action going on around you.

There’s a screencast (featured below) that will provide an introduction to your new Home Page and we’ve updated our FAQs.

kali neh aku masuk flickR, flickR plak bertukar wajah

hehe sekali pandang nampak macam berterabur sket kan

apa2 pun seb baik lah main page ie photostream still sama

kalau tak sure menggagau gak la aku nak mencari gambar2 aku

hehe aku tengok dah dekat 5k ah gambar aku dalam flickR

banyak dowh ! hehe

Konnichiwa KNizam Artwerk!

Kumbangwakkkkkkk ! haha

p/s siapa lagi nak tukar layout ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “The New Sparkly FlickR Home Page – Sekarang Ni Musim Tukar2 Layout Ek ? Haha :)

  1. Alah…diorang semua ngikut aku la tu… mentang-mentang aku baru tukar minggu lepas.

    Hehheh! :d

    mudin001’s last blog post..Teka objek, jawapannya ialah…

    Reply

  2. aku jugak yang tak tukar tukar layout blog…hehe

    hitam itu bergaya!!

    axim’s last blog post..If I never See Your Face Again

    Reply

  3. agaknya derang sambut raya kot eheh. semua nak tukar baru.

    aku pun dalam proses tukar theme blog aku. masih mencari kelainan untuk tema blog baru aku huhu.

    megat’s last blog post..Renungan Islam, Kelebihan Di Hari Jumaat

    Reply

  4. nak tukar jugak la mcam ni :vangry:

    Marzuki’s last blog post..Manusia Kreatif

    Reply

  5. tak nampak tukar pun

    kita’s last blog post..Edit Gambar Anda Dengan Mudah

    Reply

  6. ehee..dipahamkan..maybank2u baru tu ‘laju’ ala2 siput vavi disebabkan masalah cache (org yg buat tu ckp..ahaha..)..tpi dipahamkan dah okay..tpi yg ku tak paham..still lemb gak ku tgk .. ehee..

    sue’s last blog post..Fierce Dsquared2 Perfume Ad

    Reply

  7. 🙂 saya! saya! saya! tgh on progress lagi ni.. x lama dah.. tukar theme baru!! :halo:

    abdusfauzi’s last blog post..Encik, I LOVE YOU ♥

    Reply

  8. sbb ku baca entry nih .. daku tukar cket blog ku ..ahahaa.. 🙂

    sue’s last blog post..Fierce Dsquared2 Perfume Ad

    Reply

  9. eh i pun tuko lay-out jugak before raya after about 2 years using the previous one 😉

    ku E’s last blog post..join the Samsung Innov8 Run!

    Reply

  10. mudin : hehe ko pun suka tukar2 theme cam aku gak ek. hehe 🙄

    Reply

  11. axim : hehe tukar axim jangan tak tukar. best wooooooo tukar2 theme neh tau. hehe :mrgreen:

    Reply

  12. megat : hehe tu la kan. aku tengah tunggu theme ko la sekarang neh. hehe sure meletop nyer. hehe :halo:

    Reply

  13. marzuki : hehe aku suka la kaler scheme blog ko merah ngan biru tu. hehe 🙄

    Reply

  14. kita : hehe eh bukan dah tukar ke ek ? x perasan ke ? hehe 🙄

    Reply

  15. sue : hehe tu la kan. benci betul la camni kan. hehe ❗

    Reply

  16. abdusfauzi : hehe tak sabar nak nengok theme baru ko nanti. hehe 🙄

    Reply

  17. sue : hehe memang musim semua tukar2 layoutlah kan. hehe 🙄

    Reply

  18. kue : hehe semua tukar2 layout gak ek. musim neh. hehe :up:

    Reply

  19. actually facebook sama mcm Yahoo mail dgn Gmail. even ada versi canggih, tapi diorg still retain versi original HTML.. patut maybank pun kne wat 2 versi kot

    myadlan’s last blog post..Bersalaman dan isu mahram

    Reply

  20. myadlan : hehe tu la pasal. tapi version baru neh mmg slow giler ah. give up aku. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge