Tetiba Rasa Nak Makan Kat Kedai Makan Rahmat, Pasir Gudang Lah ! Hehe :)

hehe dah la entry top 10 asam pedas klang valley belum settle lagi

aku masih mencari lokasi asam pedas terhebat di klang valley ya

jika ada sila bagitahu aku. hehe

terhebat = ko akan berpeluh masa makan asam pedas tuh ! hehe

so far aku belum dapat lagi 10 asam pedas terhebat tuh dowh. hehe ๐Ÿ™„

kita lupakan seketika pasal asam pedas

kita kembali ke alam nyata kembali. haha

– – – – –

wokay kali neh aku nak share plak pengalaman makan2 kat pasir gudang

apa ! x pernah sampai pasir gudang

korang memag ketinggalan la. even blogger mael pun dah pernah sampai ok !

wokay click je lah kat gambar ikan2 tuh kalau nak pergi makan2 kat pasir gudang ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “Tetiba Rasa Nak Makan Kat Kedai Makan Rahmat, Pasir Gudang Lah ! Hehe :)

  1. sodap2. Makan mcm ni kena berapa ringgit? Ad RM30 dak?

    Reply

  2. erk.
    tak pernah.
    sebab kampong saya kat pontian (alasan)

    Reply

  3. waaallllaaaweeeeiiiiiiyyyyy… melecur air liur aku.
    Chis sungguh godaan sungguh entri ni.. miahahaha cair
    iman aku nak diet macam ni… tetiber terase lapor sesangat
    lagi lagi tengok cili potong+ kicap cair, argh… tak tahan…
    gua cau dulu nak pg kedai makan… adios~

    Kreugerยฎ

    Reply

  4. Sedapnya nampak!Terliur dibuatnya!

    Reply

  5. tp aku x pernah sampai la plak ke kedai makan ni.. *aku nampak udang.. nyam2*

    Reply

  6. zaki : hehe tak hengat la plak. rasanya x sampai 50 kot. ke aku silap. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  7. chika : hehe la pi la pasir gudang. dah dekat tuh. hehe โ—

    Reply

  8. kreuger : hehe best woooooooo. aisey harus aku amik EL gi sana karang. hehe :mrgreen:

    Reply

  9. myza : hehe memang sedap wooooooooooooooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. mael : la aku ingat masa ko keje kilang kat pasir gudang kejap ko dah singgah. rugi wooooooo hehe :mrgreen:

    Reply

  11. so far pernah sampai pasir gudang satu kali pas tu makan sup daging yg pekat warna hitam2.. sedaaaappp!

    Reply

  12. gmbar makanan kat atas tu nampak simple je… tapi tentu masyuk kan bila makan… ๐Ÿ˜‰

    Reply

  13. shaxx : hehe rugi woooo. kena singgah balik ke sana tuh. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  14. nono : hehe yep memang masyuk habes. dah tak pandang keliling lagi dah. hehe tsunami siakap goreng telah melanda. hehe โ—

    Reply

  15. da sampai sini last week!!

    sedap!!

    Reply

  16. axim : hehe tu la kan. memang best giler kan. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  17. wahh… terus rasa lapor tengok ikan tu… cicah dia nampak biasa jer… sedap ker.. ๐Ÿ˜ˆ

    Reply

  18. itu ikan sungai ek.. adui gua tak makan ikan sungai.. erm.. yang sos merah tu apa ek?? lau ke..?? lauk kosong..?? udang goreng tu.. mmg x tahan..

    Reply

  19. am : hehe yep mmg biasa. ko pun boleh buat cecah tuh. tapi bila nak pekena dengan ikan siakap deep fried. perghhhh syurga dunia! haha ๐Ÿ™„

    Reply

  20. lochoe : hehe la kenapa plak tak makan ikan sungai ek. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  21. tempat me lepak dulu dulu.. sekarang pong kadang kadang me singgah sanerr sebab dibuka masa weekends jugerrr.. hi abang nizam itteww

    Reply

  22. haha…aku tak pernah sampai pasir gudang…
    isk2…ikan sungai la sedap..hehe…nyam2…

    Reply

  23. oh pi jb tak abak ha….. boleh cek bawak pi makan tempat yang sedap….

    Reply

  24. en_me : takde pun entry pasal kedai ni dalam blog en_me. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  25. noni : haha kat mana yang sedap sangat tuh ek. hehe โ—

    Reply

  26. amoi : tu ikan siakap kat laut la. hehe ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  27. yang sedap sekali….kan kat rumah saya lah..hehe..

    Reply

  28. noni : haha aku dah agak dah jawapan camni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  29. yes…cun ah kau nizam…awek aku sudah kerja kat MMHE pasir gudang..baru best ada port nak makan…

    Reply

  30. yes la…cun sungguh..awek aku kerja mmhe pasir gudang…kau beri aku inspirasi untuk lepak makan..

    Reply

  31. I’m drooling, especially tgk pelbagai kepedasannya :up:

    Reply

  32. hoho lokasi utama aku pow vendor masa keje kat MMHE wahaha. siap tempah untuk makan tengahari, boleh katakan satu it department (teknikal) huhu.

    kedai makan rahmat memang best, makanan kampung dan harga yang berpantutan.

    Reply

  33. xmindfreak : hehe tu la diaorang neh confuse ke hapa ? haha ๐Ÿ™„

    Reply

  34. xmindfreak : hehe make sure amik gambar dengan review sekali kedai neh ok. hehe :mrgreen:

    Reply

  35. xmindfreak : hehe dua kali ko comment ek. hehe โ—

    Reply

  36. norhafidz : hehe memang pedas dan panas ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  37. megat : hehe ko pun pernah sampai ek. best ggiler kan ikan goreng dia kan. hehe :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge