Smashing Magazine Nak Bagi Anda Satu Lagi WP Theme Free Yg Cool – “Fervens: A Free WordPress Theme” ! Hehe :)

perghhhhh aku mmg suka la ngan theme wp free camni :up:

memang cool. theme hijau. barulah bolah sama standard dengan topotato yang dah ke ala2 environmentalism sket tuh kan. hehe cun ar topotato nyer theme baru !

tu yg aku rasa memang sesuai la smashing mag keluarkan theme baru neh 😥

aku dah download theme C. nanti aku nak cubalah

so dah tak black out dah KNizam Artwerk lepas neh. haha ❗

cool kan !

korang bila nak tukar theme ? dah lama sangat dah tuh…. haha :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 responses to “Smashing Magazine Nak Bagi Anda Satu Lagi WP Theme Free Yg Cool – “Fervens: A Free WordPress Theme” ! Hehe :)

  1. pakcik pon dok mencari.. dah dapat… dah edit.. dah nak upload ke webhost.. tapi berat.. tak sempoi la berat.. tngh cari yang ringan.. ade idea?

    Uncle G’s last blog post..Pakcik Happy

    Reply

  2. uncle g : alamak x sure la plak mana2 design yg berat or ringan. hehe 🙄 kena keep on searching la kot ➡

    Reply

  3. aku juga cadang nak tukar theme ni. masih mencari theme yang simple pastu aku nak tweak kasi sesuai dgn motif blog aku…

    syam’s last blog post..Berikan Nilai Pada Duit Kau.

    Reply

  4. syam : haha ko kan terer. ko kena buat sendiri theme. hehe 🙄

    Reply

  5. theme utk blogspot mana nak cari ek…yg takyah ubah apa2 dah mmg cun punya hehe

    zamz’s last blog post..Pukul 1 pagi…..

    Reply

  6. zamz : haha blogspot takde la aku perasan. kena keep search la kot. hehe 🙄

    Reply

  7. menarik tp nampak berat.

    bila agaknya aku nk bikin theme baru uhuhu

    megat’s last blog post..A. W. Surveys, Pengalaman Baru

    Reply

  8. thanks for the link… hohoh aku dah jumpa theme idaman hati…

    topo’s last blog post..greeny topo dah kembali…

    Reply

  9. dgn theme baru tuh, meriah lagi ler blog ko nih 😎

    zen’s last blog post..Perubahan Atau Ketinggalan

    Reply

  10. haha, akan di tukar. memang hobi :up:

    blogmenjerit’s last blog post..Memasang Lightbox pada Imej

    Reply

  11. ermmm..lawa theme tu tapi aku tak berkenan lagi

    kita’s last blog post..Masalah WordPress – Gambar Tidak Keluar

    Reply

  12. megat : hehe berat ke ek. mlm tadi aku cuba terus down blog aku. haha cancel terus aku :halo:

    Reply

  13. topo : hehe ko nyer theme dah cun dah kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  14. zen : hehe cancel la sebab aku cuba mlm tadi terus down site aku. ada error ke mende ntah. haha 🙄

    Reply

  15. blogmenjerit : hehe tukar jangan tak tukar. baru meriah la sket. haha 🙄

    Reply

  16. kita : hehe kena design sendiri tuh kot. barulah cun theme ko 😕

    Reply

  17. knizam,

    apsal xguna threaded comment? baru teratur ckit?

    erm, theme Fervens ni ok tapi banyak cite lau nk edit. huhu, xkna citarasa

    blogmenjerit’s last blog post..Penulis sedang bertukang

    Reply

  18. blogmenjerit : dah pakai brian threaded comments. tapi mcm tak ngan plak ngan theme neh. hehe :up:

    Reply

  19. Pingback: negaraku.net

  20. tak cuba reply comment style topo??? hohohohoo

    topo’s last blog post..kenapa mereka suka guna nama samaran???

    Reply

  21. topo : hehe penat gak nak buat reply style ko tu ek. hehe giler kentang! hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge