Siapa Kata Takde Kad Raya di Pakistan, Ada OK ! Eid Mubarak Greeting Cards from Pakistan

tu dia lepas aku buat entry pasal kad raya from pakistan hari tu

ramai la plak yang bagitau nak tengok contoh kad2 raya yang lain

oklah aku dah scan kad2 raya kat sini, ni ha mempersembahkan kad2 raya from pakistan

jangan tanya aku makna bahasa urdu yang depa pampangkan kat kad ni, bukannya aku paham dowh

tunggulah kalau aku ada masa nanti aku tanya la kat mamat2 pakistani kat sini apakah maknanya

hehe till then, layan kan je lah kesemua kad2 raya yang aku sempat beli dan scan ni

semuanya dibeli di saeed book bank (besar giler kedai buku mcm bank hehe) kat jinnah super, islamabad

ada sapa2 nak kad raya  ni diposkan ke ?

minta maaf, gua mmg tak sanggup nak singgah ke pejabat post (post pakistan), xde kerja la aku nak pergi sana

malas dowh. haha korang tengok kad tuh kat sini je lah ok. hehe 🙂

tu dia siap pakai chapal dan salwar khameez lagi sambil bagi ucapan raya

siap la raya ni nanti gua nak buat salwar khameez dan kurta nak pakai pagi raya hehe

hehe eh silap. pagi raya kena pakai baju melayu nak snap gambar nanti

raya ke dua lah baru boleh pakai kurta kan. hehe pastu pergi zoo melawat haiwan. haha

kat atas neh lawa gak la design khat dia kan

aku suka dengan skema kalerful yang digunakan kat atas tuh

dengan kaler combination hijau dan biru yang soothing gitew

yang kat bawah ni siap ada design monyet lagi, monyet karer kuning some more

ntah apalah maksudnya semua bahasa urdu tuh kan

tapi mcm cool la jugak bahasa urdu depa neh kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Siapa Kata Takde Kad Raya di Pakistan, Ada OK ! Eid Mubarak Greeting Cards from Pakistan

  1. Kad raya gambar monyet sini takde.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe ada la ko yg x jumpa tuh hehe 🙂

    Reply

  2. nak kad raya jugak. tak kira. hahahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    eyra : tunggu raya tawoooonn depan ya hehe 🙂

    Reply

  3. kirenye hang sekarang ni dah pandai cakap ISB la bro eh? wahh.. sampai hati tan tanak ajar aku.. kekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    man : sket2 boleh la. nak hidup wooooo hehe 🙂

    Reply

  4. nice jugak. i want one!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    matjoe : nantilah raya tawooonnn depan ok hehe 🙂

    Reply

  5. tahun depan tu tahun ni la.. agak2 ada tak kad raya? hahahahaha….
    selamat berpuasa!~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge