Saksikanlah Iklan-Iklan FIFA World Cup 2010 Yang Gempak2 Di Dunia Maya Ini!

tak lama dah nak musim world cup 2010 kan

lagi beberapa hari je lagi. dem aku x sempat lagi nak beli jersey spain yg ori tu la

aisey camni ni eh. takkan nak pakai jersey kriket plak masa tengok world cup kan. hehe 🙂

sementara nak tunggu world cup mid june 2010 ni, apakata kita layan dulu iklan2 hebat pasal world cup 2010

2010 FIFA World Cup: United- ESPN FIFA World Cup Commercial- U2 Magnificent

World Cup 2010 Tourism Football TV Commercial (BOOMSLANG AUIDIO)

World Cup South Africa 2010 Commercial

Official FIFA World Cup 2010 theme song

FIFA World Cup 2010 – NEW Mega Trailer HD

Fifa World Cup 2010 – Pepsi Commercial

TM World Football Heroes – Opening Montage

World Cup 2010 Coca-Cola Commercial

psssst – dengar cerita iklan astro world cup 2010 paling gempak

korang google la sendiri kalau tengok iklan astro paling gempak tu. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Saksikanlah Iklan-Iklan FIFA World Cup 2010 Yang Gempak2 Di Dunia Maya Ini!

  1. wah, gempak ah bro. Aku baru teringat nak masukkan pos ni. Smart ah iklan2 tu, esp iklan Pepsi tu. (yg lain tak tgk lagi, komen dulu).

    iklan astro world cup? cam pernah tengok je… err, yang iklan cam takde kaitan dengan world cup tu ke (telahan je ni)

    Reply

    KNizam Reply:

    belia : hehe buat jangan tak buat. hehe 🙂

    Reply

  2. haha.. aku suka iklan pepsi, penuh keriangan, kemesraan, semangat dan kerjasama. Teruja aku kejap tgk iklan tu. haha.. yang lain boleh la tahan..

    Reply

    KNizam Reply:

    ary : yep aku pun suka sempoi je. part last paling lawak hehe 🙂

    Reply

  3. Pingback: Blog on: Saksikanlah Iklan-Iklan FIFA World Cup 2010 Yang Gempak2 Di Dunia Maya Ini! | FIFAworldcup.com - Un Official Fifa World Cup 2010

  4. layan giler tengok iklan neh. yang astro ade kat blog aku. satu slot yang player semua tukar jadi menatang. real macam citer van helsing.

    Reply

    KNizam Reply:

    man : ye ke. aku malas la nak tempek iklan hampeh tuh kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.