Restaurant KaK eiTa : Sup Ekor Steam Boat @ Wangsa Maju KL ?

tadi masa aku check post box aku nampak ada satu flyer masuk kat dalam box tuh. heheheheh kat melawati neh memang banyak giler junk mails. takde spammer blocking plak tuh. hahahahaha. dalam banyak2 flyers tadi aku terperasan ada satu flyer pasal ada restoran baru lah kat wangsa maju neh. nama kedai makan neh restoran kak eita – sup ekor stimbot

motto dia… jeng jeng jeng

citarasa tiada bandingan !

nampak menu cam best jer kan

plus aku dah lama tak pekena steam boat dinner. heheheehe

apa lagi kawan2 mari kita serrrrbuuuu !

hehehehehehe nanti kalau dah pegi aku buat review wokay !

kalau gambar kecik sangat, click je kat situ nak tengok yang besar ya 🙂


errrrr ini bukan post berbayar ok

saya tak dapat makan free pun kat restaurant neh nanti. heheheheeh 🙂

selamat berraammmallll selammattt menjamu seleraaaa !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Restaurant KaK eiTa : Sup Ekor Steam Boat @ Wangsa Maju KL ?

  1. Pingback: Apa? CikF melekatkan TAG pada saya? "8 randoms facts about me" | Mr Ah Fa | FOCAL POINT

  2. Flier nampak best, nnti dh makan buat la review, klu best kitorang bleh join.. 😉

    zaki blogjer’s last blog post..Top commentator contest update, blogging, web hosting and FA cup

    Reply

  3. nyum…nyum…

    cikF=)’s last blog post..TAG III

    Reply

  4. zaki blogjer : ehhehehhhehe nanti saya buat review wokey 🙂

    cikf : heheh nampak sedap kan. haahahahahaah 🙂

    KNizam’s last blog post..Restaurant KaK eiTa : Sup Ekor Steam Boat @ Wangsa Maju KL ?

    Reply

  5. argh..sume mende gatal..aku alergik…hilang nikmat makan..sedey.. 🙁

    afham’s last blog post..8 Perkara menarik mengenai AFHAM

    Reply

  6. afham : aisey. kesiannya. takpe nanti saya pergi saya review pasal steamboat neh. heheheheh 🙂

    Reply

  7. macam best, aku memang suka stembot.

    btw, aku pun berharap .. snail mail box kat rumah aku tu ada SK2 ke or akismet ke .. hapmes betul 🙂

    azwanhadzree’s last blog post..Setting Up Your Own WordPress Blog : Domain

    Reply

  8. azwan : hehhhe cubalah makan kat sana. nanti saya dah makan saya review ok 🙂 hehehe tu lah pasal kan. kalau ada snail mail akismet kan ker bagus. hahahaha 🙂

    Reply

  9. aah akismet ni bagus la leh buang comment yg tak munasabah.. skali klik je hilang semua spam tak la jenuh nak belek satu2..

    tengok makanan ni lapar la pulak.. isk3x..

    apis17’s last blog post..Quality test Kodak 5Mpixel

    Reply

  10. Akismet ok kat blog aku, kecuali dia spam salah satu top commentator aku, so kena selalu check

    zaki blogjer’s last blog post..how to fix 500 Internal server error in wordpress

    Reply

  11. apis17 : hehehehehe makasih enche akisment kan. heeheheheh 🙂

    zaki blogjer : hehehhehe boleh jadi camtu plak ek 🙂

    Reply

  12. ok ke tmpat nih..

    Reply

    KNizam Reply:

    epi : sedap gak la kan hehe 🙂

    Reply

  13. klu nk tau harga & apa2 promosi nya camne yerr??

    Reply

    KNizam Reply:

    glam : kena call terus kat kedai ni kot. hehe 🙂

    Reply

  14. restoran ni cam sial la….dah la buffet konon2 33 HIDANGAN..pas tue semua cepat abis…gua berbuka time lepas hujan…leh kasi kerusi basah kat gua staff derang ni…bila complain kat owner..leh dia cakap jangan cakap kat depan orang ramai…korang2 jangan la datang sini untuk berbuka….lansung tak sedap…

    Reply

    KNizam Reply:

    ayala : la mcm tu ek. hehe 🙂

    Reply

  15. restoran ni cam sial la….dah la buffet konon2 33 HIDANGAN..pas tue semua cepat abis…gua berbuka time lepas hujan…leh kasi kerusi basah kat gua staff derang ni…bila complain kat owner..leh dia cakap jangan cakap kat depan orang ramai…korang2 jangan la datang sini untuk berbuka….lansung tak sedap

    Reply

    KNizam Reply:

    lisa : la service dah down ke eh. mmg x patut la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge