Murraya 2 Setia Alam Dah Siap Dowh

Live Update: 13 Dec ’09, 4.09am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Wokay sebelum pergi islamabad aku amik kunci rumah adik aku
Now rumah aku plak dah siap, so nak kena amik kunci rumah aku la plak kan
Aku perasan sebelah dah ada kindergarden, hehe baguslah tuh kan
Seronok la sket ada bebudak kat rumah sebelah nanti
Lagipun taman permainan bebudak sekangkang kera adjer from rumah aku neh. Hhehe
So aku plan nak amik kunci next week
Then buat semua testing apa yg patut kan, senang sket
Aku bajet dalam mac next year aku balik sini dah boleh tido la kan. Hehe
Aku dah jumpa kontraktor, nampak ok la sket kan
Nampak ok sebab dia dah buat banyak rumah kat row neh ok
Lagipun dia sendiri tinggal kat dalam setia alam, so apa2 senang la kan. Hehe
Tak sabar2 la nak dok rumah baru neh
Lupa kejap yang aku tengah jadik expat sebenarnya. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Murraya 2 Setia Alam Dah Siap Dowh

  1. congrats on your rumah!! meriah la duk sebelah kindy.. ok tu.. kalau sebelah tadika jawapnya siang2 time kerja kawasan umah ko sentiasa ada org.. so susah a sikit penyamun nak beroperasi.. 🙂 congratss

    Reply

    KNizam Reply:

    diyana : hehe thanks. sayangnyer tuan rumah takde kat malaysia la nak dok rumah neh. adesssssss hehe 🙂

    Reply

  2. Sy mencari rumah utk disewa di setia alam. Bleh tlg rekemen?

    Reply

    KNizam Reply:

    naza : check je kat 7 eleven setia alam, banyak kot hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.