Minah Ni Singgah Ke Comic Con !

perghhhh ada comic conference lah !

memang mcm best je kan kalau dapat pergi

surelah boleh jumpa mcm2 character comic yang kita suka2

surelah boleh amik banyak2 giler gambar

clear siot video yang minah neh amik, mcm pro je dia neh. hehe 🙂

layanzzzzz je lah ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Minah Ni Singgah Ke Comic Con !

  1. Comic-con is awesome!

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : ko dah pernah pergi ke eh ? hehe 🙂

    Reply

  2. dah! hehehhee

    Reply

    KNizam Reply:

    sham : wahh bestnyer ko dah singgah ke comic con. bila la aku nak sampai kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge