Ma.tt’s Blog New Spring Design, Cool Dowh !

aku selalu gak follow blog pencipta wordpress neh

Matt Mullenweg adalah nama sebenar beliau (aisey apsal ayat2 aku formal neh ? haha)

url dia pun cool giler kan ma.tt adjer

kalau aku boleh buat camtuh kan ke best

kniz.am adjer. hehe

apa2p pun baru2 neh sempena spring, matt dah tukar design layout blog dia

ala2 rustic gitu. memang cool.

aku suka dengan tone kaler dia

logo wordpress yang lusuh tuh pun cun gilos !

click je lah kat sini nak tengok deisgn baru blog ma.tt ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Ma.tt’s Blog New Spring Design, Cool Dowh !

  1. selama hari ni aku dok pakai jer..
    tapi aku tak pernah pon nak amik tahu
    pasal pencipta wordpress engine ni.

    otak die memang gelige la.. die ni kijer
    ape ek? hahaha…

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : dia keje develop wp je rasanya. suka travel dia neh. hehe 🙂

    Reply

  2. wah…super cool..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe tuh la kan. cool siot design. hehe 🙂

    Reply

    Callister Reply:

    url dia lagi handsome…

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : tuh la kan. kalau lah aku boleh ada url mcm tuh. hehe 🙂

    Reply

  3. walaweh..!! superb..!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : tuh la kan. bila la aku nak buat design cool mcm tuh. hehe 🙂

    Reply

  4. pergh.baru aku tahu pencipta wp nih si matt ni. url dia cool tu. ma.tt .aku suka la.

    Reply

    KNizam Reply:

    elafyf : hehe la ko baru tahu eh. ehhe 🙂

    Reply

  5. hensem nye header ni… adeh…..

    Reply

    KNizam Reply:

    tra : tuh la kan. cool dan cun gilos. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge