Makan-Makan Kat Splendid Cafe, Carrefour Wangsa Maju, KL !

hari tuh aku sempat pegi makan2 kat this new cafe kat carrefour wangsa maju

mula2 tuh aku ingatkan secret recipe, sekali rupanya mcm je secret recipe

tapi memang sebijik la kan. hehe

aku nak cerita lebih lanjut dalam blog makan malaya lah !

so click je lah kat gambar bawah nak baca entry seterusnya ya 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Makan-Makan Kat Splendid Cafe, Carrefour Wangsa Maju, KL !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Lepas Dinner Kat Splendid Cafe, Terasa Nak Buat Roti Garlic Plak ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.