Makan-Makan Kat Splendid Cafe, Carrefour Wangsa Maju, KL !

hari tuh aku sempat pegi makan2 kat this new cafe kat carrefour wangsa maju

mula2 tuh aku ingatkan secret recipe, sekali rupanya mcm je secret recipe

tapi memang sebijik la kan. hehe

aku nak cerita lebih lanjut dalam blog makan malaya lah !

so click je lah kat gambar bawah nak baca entry seterusnya ya 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Makan-Makan Kat Splendid Cafe, Carrefour Wangsa Maju, KL !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Pingback: KNizam Artwerk » Blog Archive » Lepas Dinner Kat Splendid Cafe, Terasa Nak Buat Roti Garlic Plak ! Hehe :)

  3. saya tgk splendid cafe dari luar pun dah tau yg cafe tu mcm ciplak dari secret recipe.. dari khbr angin yg saya dgr,tak tahu lah desas-desus kata diaorg(splendid cafe) meniru menu org lain dan meniru masakanorg lain gak.. please lah.. cari lah idea sendiri utk mencipta makanan yg lain daripada yg lain.. jgn nak mencetak hak milik org..ada otak dan kreativiti,ciptalah makanan yg sedap dan lain..ini tidak..dahlah sebijik,kek pon sama je dgn secret recipe..agak2lah kalu nak buka cafe,kan?

    Reply

  4. mingdan : owh ye ke. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge