Kindergarden Sebelah Rumah Murraya 2

Live Update: 13 Dec ’09, 4.09am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Tu dia dah naik kindergarden sebelah rumah aku, haha
Kalerful giler, i like hehe
Bagus gak la ada bebudak sebelah neh kan
Sure havoc sket, ceria la lorong rumah aku nanti kan. Hehe
Sebelah kiri rumah aku pun dah nak masuk dah owner dia
Semua tengah rancak renovate rumah, aku rasa by hujung tahun neh
Surelah dah half yang masuk rumah baru kan. Hehe
Seronok siot masuk rumah baru neh kan, rumah sendiri plak tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Kindergarden Sebelah Rumah Murraya 2

  1. wah rumah baru.. I LIKE! hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe mac 2010 nanti aku pindah sini la. hehe 🙂

    Reply

  2. meriah sungguh! haha,rumah dah ada,tadika dah ada,anak bila nak ada? hehhehehehe 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : haha soalan cepu emas nampak. hehe 🙂

    Reply

  3. ok lah tu dah amik kunci, next year berjiran lah kita ye 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    zam : hehe insyaAllah aku move in mac 2010. tapi kejap je la kot. hehe 🙂

    Reply

  4. ades, server unimap ni block flickr plak. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : la flickr pun kena block gak eh. dah la semua gambar dalam blog neh pakai server flickr ok. hehe 🙂

    Reply

  5. haha esok ada anak senang la antar sebelah rumah jee..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : hehe tu la kan. sebelah rumah adjer neh. hehe 🙂

    Reply

  6. Bestkan sebelah tadika, boring2 ade budak2…. boleh layan tapi nak tunggu knizam 2 tahun tuuuuu

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : lambat lagi la jawabnyer ok. hehe 🙂

    Reply

  7. Hope you enjoy to stay in Setia Alam:)

    Reply

  8. Hi, how are you? are you planning to sell your Murraya house? I am staying the same row as you, and my sister interested in buying. can you sms me on the price, etc?

    012-2004185, Jo

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge