Jom Serbu Cendol Paling Famous (Masuk Majalah 3 TV3) – Cendol Leman Dawi di Seremban (Exit Senawang) !

hehe malam tadi aku sempat tengok majalah 3

macam biasa aku tertengok trailer, mmg best giler

especially pasal chendol kat seremban tuh

cendol leman dawi !

perghhhh mcm best je kedai makan cendol neh

aku dah check kena exit kat plus senawang, lepas tol pd tuh

hehe surelah kena singgah neh kan

tapi mcm jauh la jugak from the toll exit

kedai dia tepi jalan je

so senang la nak tengok kan. hehe

aku paling terhibur masa dia berceloteh. masa bercerita

perghhhhhh best dowh !

haha surelah aku akan singgah sebab seremban dokek yo !

haha otw balik jasin terus la singgah kan

tambah percummmaaaa beb !

dah la bersih. encik leman dawi bagitau yang semuanya direbus

sudu direbus. mangkuk direbus. memang bersih lah

tambah percuma plak tuh dowh !


yang paling aku tak tahan bila encik leman membebel pasal sejarah malaysia

pasal geografi malaysia. memang menarik

lain daripada kedai yang lain. mmg cool giler eh ! hehe

aku rasa surelah ramai giler orang nak datang ke kedai cendol leman dawi neh

mcm apa yang terjadi kat kedai mee banjir udang mak teh kuala sepetang

famous giler. ramai giler manusia nak datang lepas masuk majalah 3 kan. hehe

cendolllllllllllllllllllll sssaatttttttttttuuuuuuuuuuuuuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

70 responses to “Jom Serbu Cendol Paling Famous (Masuk Majalah 3 TV3) – Cendol Leman Dawi di Seremban (Exit Senawang) !

  1. amir : hehe biasalah tuh kan. ko siap kira eh entry gileerrrr. hehe ๐Ÿ™‚

    no la. aku mmg lawat every blog. hehe tak mampu nak upah2 orang lain. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. oktant : wokkeeyyyyyyyyyyy siap. tambah hak milik kokallllll ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. noni : ala bukannya jauh jb seremban. hehe stil dalam malaysia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. izzat : hehe nantilah aku singgah barulah boleh masuk makanmalaya.com hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. tapi siap leh bungkus free…kalo buat jahat datang ramai2 tapi order 1 jek…pastu topap la…ahahaha…keji…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : kalau x malu buat la. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. wah… aku kena pergi nih.. takde peta ke..? ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : lepas senawang exit masuk kanan je ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Whoa…. best la chendol…. gua memang suka…. nie ader satu lagi chendol yang glamer… kat kampung gua di Perak… hehehe

    baca kat laman web nie.. http://ms.wikipedia.org/wiki/Tanjung_Tualang

    hahahaha… Hak Milik Kekal…. tagline 2009… hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    cencurut : hehe wahhhh tg tualang eh. belah mana ni eh ?

    Reply

  8. ku nak tao la mana tempat nie pastu bkak kul bape smpai kul bape

    Reply

    KNizam Reply:

    wakaka : la kan dah ada no phone tuh. call je ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Pingback: Makan Malaya » Blog Archive » Cendol Paling Polular & Glamer - Cendol Leman Dawi @ Senawang, Seremban, Negeri Sembilan

  10. salam.

    perghh..
    dah berkanopi besar cendol leman dawi ni
    rasanya baru je lagi makan cendol kat lori kenit dia tuh.
    (x baru mana la, 2-3 taun lepas)

    tambah memang free.

    kalu customer dia parking x betul tepi jalan tu, die suh betulkan, parking dalam2 sket, takut eksiden (pnah jadi pun).

    geografi, sampai2 kedai dia trus open story jumlah penduduk, luas negeri, bla bla bla..

    pemurah, mmg murah rezeki,
    cuma ramai yang tak percaya..

    Reply

  11. Saya dah sampai ke leman dawi cendol cuma guna GPS sahaja.
    Bagi yang ada GPS tak payah tanya org2 nak kesitu, set sahaja GPS kordinat ini

    N2 39 44.6
    E102 00 19.4 Garmin atau Papago, sampai depan kedai.

    Pak Man, saya yg beri GPS kordinat tempoh hari,

    alharis dari Kedah

    Reply

    KNizam Reply:

    alharis : wahhhh thanks for the gps ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. salam

    kalau dari sikamat, cane nk g kedai die eh??? xtawla. baru lg dok seremban nih. hehe… nk gak rase kan. ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    ain : alamak x sure la from sikamat

    Reply

  13. Minggu ni nak bercuti kat N9 boleh singgah ni…harap2 janganla brader leman dawi angkat “CENDUL HABIS”…Huhu..huhu…

    Reply

  14. betul kesedap atau tambah percuma tu yg bt tv3 kecoh

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge