Jom Serbu Cendol Paling Famous (Masuk Majalah 3 TV3) – Cendol Leman Dawi di Seremban (Exit Senawang) !

hehe malam tadi aku sempat tengok majalah 3

macam biasa aku tertengok trailer, mmg best giler

especially pasal chendol kat seremban tuh

cendol leman dawi !

perghhhh mcm best je kedai makan cendol neh

aku dah check kena exit kat plus senawang, lepas tol pd tuh

hehe surelah kena singgah neh kan

tapi mcm jauh la jugak from the toll exit

kedai dia tepi jalan je

so senang la nak tengok kan. hehe

aku paling terhibur masa dia berceloteh. masa bercerita

perghhhhhh best dowh !

haha surelah aku akan singgah sebab seremban dokek yo !

haha otw balik jasin terus la singgah kan

tambah percummmaaaa beb !

dah la bersih. encik leman dawi bagitau yang semuanya direbus

sudu direbus. mangkuk direbus. memang bersih lah

tambah percuma plak tuh dowh !


yang paling aku tak tahan bila encik leman membebel pasal sejarah malaysia

pasal geografi malaysia. memang menarik

lain daripada kedai yang lain. mmg cool giler eh ! hehe

aku rasa surelah ramai giler orang nak datang ke kedai cendol leman dawi neh

mcm apa yang terjadi kat kedai mee banjir udang mak teh kuala sepetang

famous giler. ramai giler manusia nak datang lepas masuk majalah 3 kan. hehe

cendolllllllllllllllllllll sssaatttttttttttuuuuuuuuuuuuuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

70 thoughts on “Jom Serbu Cendol Paling Famous (Masuk Majalah 3 TV3) – Cendol Leman Dawi di Seremban (Exit Senawang) !

  1. salam.

    perghh..
    dah berkanopi besar cendol leman dawi ni
    rasanya baru je lagi makan cendol kat lori kenit dia tuh.
    (x baru mana la, 2-3 taun lepas)

    tambah memang free.

    kalu customer dia parking x betul tepi jalan tu, die suh betulkan, parking dalam2 sket, takut eksiden (pnah jadi pun).

    geografi, sampai2 kedai dia trus open story jumlah penduduk, luas negeri, bla bla bla..

    pemurah, mmg murah rezeki,
    cuma ramai yang tak percaya..

    Reply

  2. Saya dah sampai ke leman dawi cendol cuma guna GPS sahaja.
    Bagi yang ada GPS tak payah tanya org2 nak kesitu, set sahaja GPS kordinat ini

    N2 39 44.6
    E102 00 19.4 Garmin atau Papago, sampai depan kedai.

    Pak Man, saya yg beri GPS kordinat tempoh hari,

    alharis dari Kedah

    Reply

    KNizam Reply:

    alharis : wahhhh thanks for the gps ya šŸ™‚

    Reply

  3. salam

    kalau dari sikamat, cane nk g kedai die eh??? xtawla. baru lg dok seremban nih. hehe… nk gak rase kan. šŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    ain : alamak x sure la from sikamat

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge