Jom Serbu Cendol Paling Famous (Masuk Majalah 3 TV3) – Cendol Leman Dawi di Seremban (Exit Senawang) !

hehe malam tadi aku sempat tengok majalah 3

macam biasa aku tertengok trailer, mmg best giler

especially pasal chendol kat seremban tuh

cendol leman dawi !

perghhhh mcm best je kedai makan cendol neh

aku dah check kena exit kat plus senawang, lepas tol pd tuh

hehe surelah kena singgah neh kan

tapi mcm jauh la jugak from the toll exit

kedai dia tepi jalan je

so senang la nak tengok kan. hehe

aku paling terhibur masa dia berceloteh. masa bercerita

perghhhhhh best dowh !

haha surelah aku akan singgah sebab seremban dokek yo !

haha otw balik jasin terus la singgah kan

tambah percummmaaaa beb !

dah la bersih. encik leman dawi bagitau yang semuanya direbus

sudu direbus. mangkuk direbus. memang bersih lah

tambah percuma plak tuh dowh !


yang paling aku tak tahan bila encik leman membebel pasal sejarah malaysia

pasal geografi malaysia. memang menarik

lain daripada kedai yang lain. mmg cool giler eh ! hehe

aku rasa surelah ramai giler orang nak datang ke kedai cendol leman dawi neh

mcm apa yang terjadi kat kedai mee banjir udang mak teh kuala sepetang

famous giler. ramai giler manusia nak datang lepas masuk majalah 3 kan. hehe

cendolllllllllllllllllllll sssaatttttttttttuuuuuuuuuuuuuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

70 responses to “Jom Serbu Cendol Paling Famous (Masuk Majalah 3 TV3) – Cendol Leman Dawi di Seremban (Exit Senawang) !

  1. Pingback: Makan Malaya » Blog Archive » Cendol Paling Polular & Glamer - Cendol Leman Dawi @ Senawang, Seremban, Negeri Sembilan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.