Google Doodle for Today – World Earth Day !

serius lawa dowh google doodle hari neh kan

ni yang aku rasa nak pergi snorkelling je nanti ni. haha

mandi2 kat air terjun pun best gak musim panas neh kan

adusss piknik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Google Doodle for Today – World Earth Day !

  1. wooooooooo.. lawa weh.. selamat hari dunia..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe selamat menyelematkan bumi. hehe 🙂

    Reply

  2. selamat hari bumi!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : jom tanam pokok sayuran. hehe 🙂

    Reply

  3. wawwawaw aku lupa hari ni earth day..

    fuh.. kalah lagi dengan Knizam 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : ko patut ada rss kan ke lagi senang. hehe 🙂

    Reply

  4. Tu lah panas2 nie pi mandi air terjun ok juga . . . .ada 2 pilihan kat jb nie ke kota tinggi atau gunung ledang ye.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : giler jauh ledang tuh ngan jb kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge