Cuti2 Malaysia Ke Port Dickson Sekali Lagi… Dan Lagi…. Dan Lagi..

hehe esok aku akan pergi ke pd

bukannyer urusan bisnes ok. takde kaitan pun dengan kerja2 aku sekarang neh

just nak prepare all that matters nak register adik aku ke politeknik port dickson minggu depan

nak carik rumah sewa. nak check all the facilities

and the most important thing, nak cuti2 malaysia…. yahoooooo !

aku nak check sekali snorkelling spot kat pd

dengar cerita dah ada corals kat area pd tuh. kat tg tuan x silap aku. hehe

nantilah aku letak2 gambar2 “blogging from port dickson” ya !

tungggguuuuuuuuu

p/s – hari tu aku dah keluarkan semua posting pasal treasure hunt kat knizam.com dan dimasukkan ke dalam treasurehuntmalaya.com kan. kali neh aku terfikir nak keluarkan semua entries pasal jalan2 carik makan and then pindahkan ke satu blog khas pasal jalan2 carik makan. hehe 🙂

so kena ada satu lagi blog khas la camtu kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Cuti2 Malaysia Ke Port Dickson Sekali Lagi… Dan Lagi…. Dan Lagi..

  1. mmg keja jalan2 je ek? bagusnya… nanti kalu PD btul2 ada snorkeling spot, bgtau la…

    mari menyokong cuti2 malaysia… hehe…

    Reply

  2. pergh..cuti sakan la plak..huhu.. x penah p pd lagi..wahahhaa.. memember ramai ajak g..tp x der masa.. huhu 😀

    Reply

  3. Orait pegilah bercuti… kami tunggu… lepas tu kami pulak bercerita pasal PD kat u…

    Reply

  4. buzzybug : hehe ada keje lain la. jalan2 neh weekend adjer. haha 🙂

    izzat : takde la sakan sangat. ada tujuan sebenarnya pegi pd neh. hehe 🙂

    beruang madu : hehe tunggggggggggggggggggu ok ! hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge