Berguna Juga “Cock Brand Fire Starter” Perniagaan Si Hai Tong Ni Ek ! Hehe :)

korang pernah tengok ke bendaalah bawah ni eh

ini bukan mercun ok

ini adalah fire starter

ala2 mcm solid fuel yang askar pakai kat hutan nun !

hehe masa aku nak buat barbeku hari tuh aku tanya la apek kat jasin tuh

ada tak solid fuel

dia jawab “apa class solid fuel”

sini pakai ini fire starter la brader ! haha < exaggerate dowh !

so aku pun beli la satu kotak

beli sekali dengan arang2 nak buat barbeku kan

sekali bila dah guna memang sungguh berkesan lah !

hasilnya macam kat bawha neh ok. hehe

sungguh masak ranum menjilat jari !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Berguna Juga “Cock Brand Fire Starter” Perniagaan Si Hai Tong Ni Ek ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.