Beraya Sakan Kami Raya Kali Ini… Sebab Ada TV LCD 32 Inch Baru ! Weeheeeee :)

korang sure ingat lagi entry aku jalan2 kat pekan jasin kan ?

haha aku bukannya jalan2 kosong ok

aku jalan2 ada makna tau ! hehe

actually aku jalan2 kat pekan jasin sebab nak beli TV ok

ntah kenapa tv lama buat hal la plaks. ahaks

ada bunyi2 pelik seakan mahu meletop.

karang kalau meletop sapa susah ? haku jugak ! haha

so lepas tuh kitaorang merayau ke jasin

haha mula2 masuk kat dalam courts mammoth (takde la besar mana) haha

jumpa tv lcd LG camni gak. belek2 punya belek aku terus berkenan

aku share ngan adik aku nak finance tv kali neh. haha

sekali minah courts tuh bagitau takde stok. ceh ! buang karan dowh !

haha terpaksa la carik kat kedai lain kan…hehe

seb baik jumpa gak tv LG

aku mmg dah lama berkenan ngan LG. hehe cun wooooo

mula2 sekali kenalah tanggalkan tv phillips 29 inch yang lama neh kan

scary plak bile aku tengok tv dah nak rosak neh

camner nak tengok destinasi bajet nanti kan ? haha

hah ! ada ps 2 plak. sapa punya dowh ? haha

ni la bebudak layan kat rumah aku masa raya

sampai tak nak makan minum

terus capai ps 2 main kat tv  lcd baru. weeeheeeeee

project seterusnya – ps 3 la kot. huhu

ni kaki tv lcd tuh. haha pelik semacam je kan. hampeh la design dia

sapa la design camtu. buat2 je la simple2 kan. haha susah gak nak pasang

terkial2 gak aku ngan adik aku nak memasangnyer. ingatkan senang !

takut salah pasang terpatah component kecik

harus aku menangis waaaaaaa. haha

banyak la plak equipment yang LG bagi kan. hehe

leraikan semua satu persatu. baca sket2 manual tuh

takyah baca pun takpe. main agak2 je lah

hehe jangan salah pasang skru cukup.

ni la dia remoteLG

sungguh huduh kan !

apsal la semua remote huduh2 camni ha ?

attentian designer remote sedunia – sila cipta remote yang cukup pendek dan mesra tangan ok

ni ha remote panjang giler ah ! hampeh !

anak sapa la yang design tuh kan…. haha

tu dia pakar barang elektrik membelek2 belakang tv baru

tahu ke tahu weiiii !

jangan main belasah adjer ok

nak pasang sekali ngan ps 2 and then harmon kardon tuh ok

haha akhirnya berjaya setup tv lcd neh

haha malaysia berjaya !

hehe puas hati dowh dapat tv baru raya neh kan

lagi puas hati dapat layan fifa kat ps 2 dengan screen lcd cun melecun

haha puas la bebudak beraya ! huhu

color memang crystal clear lah

aku suka dengan design dia yang cool

haha habes bersepah belakang tv dengan segala mcm wayarless

ni nanti malam kena kemas sket la kan.

nampak serabai la. tak cukup 5S la camni kan. haha

ada sapa2 lagi yang beli tv baru raya hari tuh ?

mai cek tengok gambar nyer ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Beraya Sakan Kami Raya Kali Ini… Sebab Ada TV LCD 32 Inch Baru ! Weeheeeee :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.