Apa Yang Anda Mahu Dengan Ramadhan Al-Mubarak Pada Tahun Ini ?

kali ni nak buat post yang simple n sweet. haha

dah 1 hari berpuasa kan. hehe

so amacam dengan puasa korang ?

berjaya ke puasa segala2nya.

hehe puasa bukan setakat menahan lapar dan dahaga sahaja ye !

ni antara target aku puasa kali neh. hehe

korang plak camner ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 responses to “Apa Yang Anda Mahu Dengan Ramadhan Al-Mubarak Pada Tahun Ini ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. hohoh tepung pelita… :kiss: :kiss:

    topo’s last blog post..search engine,trafik dan Ogosโ€ฆ

    Reply

  3. topo : hahah dalam byk2 tepong pelita yg ko nampak. hehe โ—

    KNizam’s last blog post..Apa Yang Anda Mahu Dengan Ramadhan Al-Mubarak Pada Tahun Ini ?

    Reply

  4. puasa maintain….
    kuih nampak sedappp…
    cantik new theme nih!!!

    shaxx’s last blog post..Top 10 EC Droppers for Aug 2008

    Reply

  5. lebih kurang sama ngan target bro… anyway… kuih pelita tu cam sedap la… kalau siang time posa tengok ni… terliur beb… hehehe ๐Ÿ˜€

    Adry’s last blog post..Selamat Berpuasa di Bulan Ramadhanโ€ฆ

    Reply

  6. Aku nampak theme baru. Terpaksa kekalkan 3-kolum ker bang? Hehehe 2-kolum tak muat ek… Tapi lawa dowh banner atas tu, macam kene dengan motto blog (hujan atau panas, blog ini pasti diteruskan).

    Apa pun, Ramadhan ni kalau boleh, aku nak cuba kekalkan semangat tarawih, yang sekian lama tak pernah cukup 30 hari. ๐Ÿ™

    ImamKhalid’s last blog post..Baucer PERCUMA untuk pembaca Soleh.Net

    Reply

  7. mudah2an tercapai target tu. :up:
    Aminn.

    Reply

  8. kek batik!! :mrgreen:
    gile sangat susah mau carik!! waa

    yonna’s last blog post..soalan cepu cemas!

    Reply

  9. aiseh~ tepung pelita la~
    smalam sy cari kuih ni la
    sayang nye xde org pun yg jual
    seday je~

    target sy.. pun tanak tinggal terawih ๐Ÿ˜€
    pastu.. nak try control anger sket
    cepat melenting la~ aiseh

    Adila’s last blog post..Meet NIKO my new baby~

    Reply

  10. semoga tercapai

    @k@kPOKPEK’s last blog post..RAMADHAN YANG INDAH

    Reply

  11. ekekeke …

    itu hari sebelum puasa, aku pulun kuih limas (nama lain tepung pelita) sikit punya banyak .. hari ni tengok gambar tu .. rasa rilek je tada apa apa hehe

    selamat berpuasa !! semoga tercapai segala azam

    jeff’s last blog post..Perasaan Hari Pertama Puasa

    Reply

  12. Niat yang baguih bro…semoga tercapai sumanya dan aku pun ada niat tersendiri..byk sgt tu klu nak tulis.. ๐Ÿ™‚

    Mohd Hafifi’s last blog post..Dulu Ezora Kini Sutera Maya

    Reply

  13. ah sedap betul npk tepung pelita tu…huhu…
    tp tade lak org jual kat param umah aku…huhu…

    /me..nak khatam quran gak…go go caiyok! โžก

    amoi’s last blog post..Selamat Berpuasa dan Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

    Reply

  14. Baru 3 hari puasa dah mcm2 godaan datang. Paling tak tahan bila pergi pasar ramadhan, tengok juadah..alahai :mrgreen:
    Semoga target @ azam ramadhan tahun ni tercapai :up: . Aku pulak nak cari malam lailatulqadar ๐Ÿ˜€ .

    Wandy’s last blog post..Sambutan Ambang Kemerdekaan 2008

    Reply

  15. selamat meyambut ramadhan.
    ha..ha.. semoga kau berjaya capai semua tu ๐Ÿ™‚

    azwan’s last blog post..Free Advertisement Space

    Reply

  16. shaxx : hehe kueh tuh mmg sedap giler tau. hehe โ—

    Reply

  17. adry : hehe semoga semua mencapai target la kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  18. imam : hehe masa aku godek2 theme sekali keluar error. tu yg kena tukar theme kejap. sekarang dah ok balik. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. oktant : hehe thanks ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  20. yonna : hehe kat kl ni senang je jumpa dowh. hehe ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  21. adila : yep tepung pelita melawati yang fames giler. gerai paling hujung. selalu habis cepat je. hehe ๐Ÿ˜

    Reply

  22. app : hehe thanks ๐Ÿ™‚

    Reply

  23. jeff : hehe aku makan sampai 5 terus haha. siap sejukkan dulu dalam freezer. sedap woooo :confusedlot:

    Reply

  24. hafifi : hehe thanks. hehe ๐Ÿ˜ patutnya target kena boleh capai. takleh banyak sangat. hehe :confusedlot:

    Reply

  25. amoi : hehe pegi la beli itu tepung pelita. sedap wooooooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  26. wandy : hehe tu la pasal kan. banyak giler makanan la ๐Ÿ˜

    Reply

  27. azwan : hehe thanks bro ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  28. Salam..

    Moga2 tuan site punya list berjaya dicapai..Tiada kenikmatan yang paling indah melainkan dapat mengenal dan menyintai Allah pada bulan Ramadhan nih..

    Mekasih juga atas koleksi video2 Jejak Rasul 13 yg lepas..Moga Allah memberi yang selayaknya..

    alqasam’s last blog post..Jejak Rasul

    Reply

  29. alqasam : hehe tu la kan semmoga semua target tercapai. hehe

    jejak rasul mmg best giler. hehe ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge