Anda Kenal Anuar Dan ? Perekacipta Logo Hari Kebangsaan Kita ?

aku baru perasan uang anuar dan neh mmg berbakat besar lah

dia memang cool and artwerk giler

tengoklah logo yang di cipta kat bawah neh

mmg cun habes kan. hehe

kedai anuar dan neh kat central market je

dah lama siot aku tak pergi ke central market. dah berapa tahun ntah

nantilah kalau aku pergi sana aku nak melawat kedai anuar dan ni. hehe

kat bawah neh dia punyer official website.

mmg banyak artwerk dia

aku suka style dia yang lebih mementingkan lukisan2 alam berkenaan malaysia

kat atas tu design dan village, kedai artwerk anuar dan

cool kan ? hehe

hehe korang click je lah kat bawah neh ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Anda Kenal Anuar Dan ? Perekacipta Logo Hari Kebangsaan Kita ?

  1. Pingback: negaraku.net

  2. sgt kreatif!!!

    Adila’s last blog post..Meet NIKO my new baby~

    Reply

  3. adila : hehe tu la kan, sungguh banyak lukisan cool. hehe ❗

    Reply

  4. hehe… nak jadi cam dia gak la.. :up:

    menteil’s last blog post..Salam Ramadhan

    Reply

  5. menteil : hehe kena creative tuh :mrgreen:

    Reply

  6. bace kt utusan kate dier ciplak taiwan punye logo.. adeh malunye

    meh la komen site saye plak yerks

    Pesta Membeli Belah Raya Bermula!

    slumbeR@J@’s last blog post..Pesta Membeli Belah Raya Bermula!

    Reply

  7. Berbelas tahun tak jejak CM

    Kujie’s last blog post..Doa berbuka puasa

    Reply

  8. slumber : hehe tu la kan. tapi mamat tu ngaku la dianyer insprasi pun logo taiwan tu gak. hehe ➡

    Reply

  9. kujie : hehe tu la pasal. kena singgah cm gak tu kan. hehe :$:

    Reply

  10. byk gler prototaip…hahhaha
    mmg berbakat mamat nih

    melayubuntu’s last blog post..Cadangan rangka kerja E-Maj untuk edisi seterusnya

    Reply

  11. melyubuntu : hehe tu la pasal kan aku kena gi melawat cm camni nanti. hehe 🙄

    Reply

  12. wah. aku memang tidak mengenali mamat ni.

    kewl2.. dptkan la citer2 sensasi designer kt malaysia nih.. engkau lah satu2 nya sumber inspirasi ku sbb ku malas nk berjalan2 di dunia siber ni…

    myadlan’s last blog post..Minda Super

    Reply

  13. myadlan : tu la kan. mmg berbakat la mamat ni. tengok la artwerk dia yg cool ❗

    Reply

  14. design tu bagus..
    tapi harap en. anuar lain kali hati2.. jangan tiru bulat2 logo lain..
    logo lain, designer lain, periuk nasi orang lain..

    haritu dah baca malaysiakini, en. anuar ngaku dalam akhbar bahawa logo tu mmg tiru taiwan.. dari segi prinsip kerjaya designer tindakan ni bole menutup periuk nasi orang lain, apa en. anuar rase kalu logo hasil ciptaannya diciplak dan peroleh keuntungan?

    so, be smart designer not copycat…

    Reply

  15. pendela : hehe good advise neh. hehe salam ramadhan 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge