Telur Ayam Setengah Masak Pepagi

Hehe hari neh jom kita belasah telur rebus setengah masak plak ok
Aku paling benci kalau aku sendiri kena pecahkan telur neh
Boleh melecur jari ok. Haha
Tuh yg aku prefer tukhang masak je yg pecahkan
So far aku rasa the perfect pecahan telur neh kat kedai kopi white house kat kb la kan
Mmg perfect, telur kuning elok je dok dalam piring tuh ok. Hehe
Kalau aku maunyer masa tgh pecahkan tu akan pecah the egg yolk. Hehe
Letak kicap masin sket. Disulami ngan white pepper sket
Perghhhhhhhh best wooooooo
Bila last sekali korang pekena telur rebus setengah masak ek ?
Sure x pernah amik gambar kan. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Telur Ayam Setengah Masak Pepagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.