“New Ideas For Better Photos” Dalam Digital Camera November 2008 !

aku beli magazine kegemaran aku neh semalam

bila aku tengok gambar effect kat jalan tuh, terasa nak angkat dslr lah

haha bilalah aku boleh angkat satu kan

hehe mungkin 2009 kot. hehe

salah satu kelemahan digicam ialah sebab takleh zoom and amik gambar cun waktu malam. tak leh jugak amik gambar fish eye yang aku idam2 kan lah ! huhu

hehe digicam kena ada cahaya yang cukup kan. hehe

aku rasa kalau aku angkat dslr akan bertambah bz lah aku nanti

mana taknyer surelah nanti akan join photo shooting kan

then ntah2 aku kena plak ada blog baru khas untuk gambar2 plak

kat malaysia neh ramai gak la otai2 tukhang tangkap gambar neh

hehe mcm x sabar2 je lah nak angkat satu d700 !

haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 responses to ““New Ideas For Better Photos” Dalam Digital Camera November 2008 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.