Kalau Tengah Semangat Nak Cuti2 Malaysia, Elok Baca Majalah LIBUR Februari 2009 Ni !

hehe edisi posting bersama libur kembali lagi

aku tengah ada mood nak cuti2 malaysia neh

mungkin nak pergi detour lah masa cuti thaipusam neh

fuhhhh ronda2 kl dalam masa 24 jam ?

mcm menarik je kan. boleh ke eh ? hehe

tempat tak sure lagi la. hehe

hengatkan nak pergi detour ke kuala kangsar sambil train bebudak mckk hoki

sekali plan cancel da. hehe

tunda ke next 2 weeks la kan

so thaipusam neh rasa mcm nak pergi mana2 lah

mungkin kalau worst come to worst pergi dok kat pd je lah kot

bukit fraser cam best gak kan

takpun tg malim, boleh pekena pau paling famous kat malaya

or susah pergi sibu island kat mersing johor je lah. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 responses to “Kalau Tengah Semangat Nak Cuti2 Malaysia, Elok Baca Majalah LIBUR Februari 2009 Ni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.