Udang Goreng Kunyit

Live Update: 30 Nov ’09, 12.02am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Udang yang aku beli minggu lepas banyak lagi rupanya. Dah siap kopek pun
So masa bfast malas la nak makan roti ngan jam lagi
Kita belasah udang goreng kunyit pepagi neh best gak kan
Aku mix kunyit, garam, serbuk cili, letak black pepper kasi pedas sket
Pastu makan la dengan roti
Perghhhhh sedap siot udang neh
Main ratah mcm tuh pun dah best woooooo hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Udang Goreng Kunyit

  1. perghhh.. sodapnyerrr

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe x leh layan masakan kat malaysia la en_me kan. hehe 🙂

    Reply

  2. adeh pepagi dah tengok ke’cun’an udang goreng kunyit (ha3). tetiba lapo.

    lagi sedap pakai kunyit hidup kan. lepas tu letak skit daun kari. lepas letak skit putih telur. la dah macam udang goreng tepung la pulak (he3)

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe serbuk kunyit pun dah cukup wooooo. hehe 🙂

    Reply

  3. apsal le udang masak kunyit je nampak sgt sedap dlm blog ni? huhuhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    jj : hehe sebab masak pastu makan panas2 tuh yg sedap woooo hehe 🙂

    Reply

  4. kesian org puasa….

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : hehe kesian dia. hehe 🙂

    Reply

  5. Kelihatan sedap sekali dan pasti rasanya pun sedap … udang goreng kunyit ni memang favorite aku

    Reply

    KNizam Reply:

    denaihati : yep makan ratah mcm tuh adjer pun sedap woooo hehe 🙂

    Reply

  6. yummy yummy…sedap

    Reply

    KNizam Reply:

    akuadi : hehe sedap woooooo panas2 plak tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  7. Menarik sungguh. Nak try malas plak/.

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : haha bukan susah pun. senang giler ah recipe neh ok. hehe 🙂

    Reply

  8. .. makan dgn nasik la. lagik syok! hehehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : yep nasi panas2 best wooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge