TM Launched the High Speed Broadband (HSBB) Packages for 1Malaysia – It’s Called UniFi ! With 5Mbps (RM149), 10Mbps (RM199) & 20Mbps (RM249) For Residential Packages

tm baru je launched package baru untuk high speed broadband untuk 1Malaysia hehe

pm rasmikan malam tadi dalam khemah bentuk igloo. sejuk ke eh ?

aku sempat la tengok live via tm streaming website kan. walaupun tersangkut2 sket

the hsbb project is now called UniFi

apa2 pun price nampak agak competitive tapi harap2 service pun competitive gak la kan

janganlah selalu sangat bagi alasan on best effort basis plak nanti

kalau gua dah bayar for 20mbps, gua nak la at least pun sampai ke 18mbps kan

kita tengok dan lihat. seb baik la shah alam akan roll out q1 2010 ni. jasin lambat lagi la kan

kalau jasin ada memang aku angkut pakej 20mbps tu. hehe

apa2 pun kita bagi chance dulu kat tm ni. kita tengok mcm mana dia nak handle semua demand

hopefully modem ngan router jgn lah bagi yang cikai2 ok

koman2 mestilah dengan linksys router mcm kat pakistan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “TM Launched the High Speed Broadband (HSBB) Packages for 1Malaysia – It’s Called UniFi ! With 5Mbps (RM149), 10Mbps (RM199) & 20Mbps (RM249) For Residential Packages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.