TM Launched the High Speed Broadband (HSBB) Packages for 1Malaysia – It’s Called UniFi ! With 5Mbps (RM149), 10Mbps (RM199) & 20Mbps (RM249) For Residential Packages

tm baru je launched package baru untuk high speed broadband untuk 1Malaysia hehe

pm rasmikan malam tadi dalam khemah bentuk igloo. sejuk ke eh ?

aku sempat la tengok live via tm streaming website kan. walaupun tersangkut2 sket

the hsbb project is now called UniFi

apa2 pun price nampak agak competitive tapi harap2 service pun competitive gak la kan

janganlah selalu sangat bagi alasan on best effort basis plak nanti

kalau gua dah bayar for 20mbps, gua nak la at least pun sampai ke 18mbps kan

kita tengok dan lihat. seb baik la shah alam akan roll out q1 2010 ni. jasin lambat lagi la kan

kalau jasin ada memang aku angkut pakej 20mbps tu. hehe

apa2 pun kita bagi chance dulu kat tm ni. kita tengok mcm mana dia nak handle semua demand

hopefully modem ngan router jgn lah bagi yang cikai2 ok

koman2 mestilah dengan linksys router mcm kat pakistan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “TM Launched the High Speed Broadband (HSBB) Packages for 1Malaysia – It’s Called UniFi ! With 5Mbps (RM149), 10Mbps (RM199) & 20Mbps (RM249) For Residential Packages

  1. aku rasa mmg patut bg peluang dulu kat TM ni ..
    ada sapa2 nak jadi bahan ujikaji tak?

    tapi rasanya boleh murah lagi kot .. cuba buat harga RM50 utk 20mbps .. sure dia sapu habis pelanggan kat Malaysia!

    Reply

    KNizam Reply:

    hydir : tu la kan. bagi peluang sebulan dua, kalau ramai blogger review ok. then aku rasa bungkus la isp lain kot. hehe 🙂

    Reply

  2. ade caps download ar bro, shit!

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : tuh la kan. apa la diaorang takut kan. bagi unlimited je la kan. hehe 🙂

    Reply

  3. yess…. kalau unlimited download tue…. baru la berbaloi….

    Reply

    KNizam Reply:

    kisahsensasi : tuh la kan. unlimited la kalau berani hehe 🙂

    Reply

  4. aduh ade bandwidth pulak sebulan ==”
    ngade2lah…

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : tuh la kan. dah la bayar mahal. main sekat2 plak. camner nak smooth nanti kan hehe 🙂

    Reply

  5. hebat offer tu tapi tak cukup menarik pasal ada bandwith limit…baik aku kekal ngan stemex aku yg unlimited ni…walaupun kekadang haish….huhuhu 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    etomyam : tuh la kan. bagi la je la unlimited. habis cerita. hehe 🙂

    Reply

  6. attooiiii.. tak unlimited, baik layan streamyx biase je.. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    richie : hehe tuh la kan. dah la mahal. patutnya unlimited adjer hehe 🙂

    Reply

  7. bayar dah macam apa, kalau kaki sedut mesti terseksa.
    erghh.. baiklah stay je ngan streamyx ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : pelik betul la apa yg depa takut kalau offer unlimited. silap2 isp lain bungkus woooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge